Mircea Purcaru: „Oraşul e plin de fecale de câine”

Mircea Purcaru: „Oraşul e plin de fecale de câine”

Consilierul judeţean Mircea Purcaru a afirmat, într-un comunicat de presă, că degeaba Aradul îşi promovează imaginea la Bruxelles prin „prin poze şi scurt metraje dichisite în laboratoare, când realitatea din oraş este alta”.

„Oraşul e plin de fecale de câine”, afirmă Purcaru, continuând: „În plin centru oraşului e plin de mizerie si ruină (vezi strada Tribunul Dobra, la Boul Roşu)”.

Curăţenie şi la Filarmonică
Mircea Purcaru este de părere că trebuie „să facem prima dată curăţenie acasă şi apoi putem ieşi în lume să ne laudăm că vrem să fim Capitală Culturală Europeană, iar când spun «curăţenie acasă» spun să se facă ordine şi la Filarmonica din Arad, în cazul managerului Văcean”.

„Nu e suficient să te lauzi ce intenţii bune ai şi că vei fi Capitală Europeană în 2021 cât timp ascunzi mizeria sub preş şi în toată această mascaradă se cheltuiesc milioane de lei pe o chestiune care nu e uşor măsurabilă”, consideră Mircea Purcaru.

„Calitatea actului cultural nu înseamnă cheltuieli de bani, ci consumatori şi plătitori de cultură, iar «defilările» de la Bruxelles trebuie să fie reflectate într-un număr crescut de turişti străini ce vizitează Aradul”, a conchis consilierul judeţean, preşedinte al PC Arad.

  1. orasul e plin de fecale de caine pentru aradenii sunt necivilizati si politia nu-i amendeaza. cati din plimbaretii de caini au lopatica si pungulita la ei??

    Raspunde
  2. Da e adevarat,sa vina politia in alfa sa vada fecalele cainilor cu stapani,parca suntem in jungla.POLITIA LOCALA UNDE ESTE?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.