Miss Arad 2015: Bilanţul unui deceniu de frumuseţe

Miss Arad 2015: Bilanţul unui deceniu de frumuseţe

Anul 2015 reprezintă pentru concursul judeţean de frumuseţe aniversarea a 10 ani de la prima ediţie a proiectului, eveniment anunţat cu surle şi trâmbiţe de organizatori încă de anul trecut.

Organizat ca în fiecare an de Angels Organization, „Concursul judeţean de frumuseţe Miss Arad 2015” se va întinde pe o perioadă de 5 luni şi va cuprinde campania de promovare a înscrierilor, preselecţia, pregătirea concurentelor, finala, evenimente fastuoase şi acţiuni caritabile.

„De-a lungul anilor, concursul a dat posibilitatea unui număr de aproximativ 400 de fete să participe la preselecţiile organizate şi unui numar de 130 de fete să-şi îndeplinească visul de a urca pe scenă în cadrul finalelor, în calitate de ambasadoare ale frumuseţii feminine.

Au fost oferite 64 de titluri de frumuseţe iar 9 fericite concurente au luat acasă titul de „Miss Arad”: Antonia Şandru, Oana Maria Palcu, Debora Bezedea, Lorena Gabor, Davina Sînjorz, Alexandra Petrescu, Mădălina Petrean, Andra Mădălina Duma şi Alexandra Pozsar. Organizatorii au continuat să-şi promoveze şi să-şi susţină câştigătoarele şi concurentele, mare parte dintre acestea atingând un succes impresionant pe scena modelingului şi a concursurilor de frumuseţe, astfel punând Aradul pe harta frumuseţii din România”, a precizat Adela Răuţ (foto, dreapta), preşedintele asociaţiei Angels Organization.

miss Arad sange

Miss Arad a constituit o umbrelă pentru acţiuni umanitare, caritabile şi culturale pentru concurentele care au plecat de la acest concurs mai bogate în experienţe sociale.

  1. Papusiile gonfabile ale aradului 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.