MISTERUL COPILULUI NEPĂMÂNTEAN descoperit în Nepal: acesta nu are inimă și nici plămâni!

MISTERUL COPILULUI NEPĂMÂNTEAN descoperit în Nepal: acesta nu are inimă și nici plămâni!

Nepalul, un stat în sudul Asiei, în inima munților Himalaya, situat la cea mai mare altitudine, i-a oferit doctorului Singh ocazia de a studia, în timpul unei misiuni cu caracter științific, un copil extrem de misterios. Aparent acesta era un băiețel normal, dar când a fost supus unei examinări cu raze X, cercetătorul a descoperit cu surprindere că băiatul nu avea inimă și nici plămâni. În pieptul copilului era un organ mare, despre care doctorul Singh nu știe ce să creadă.

Mama copilului, o tânără de 15 ani, a povestit că tatăl băiețelului este un bărbat tânăr și frumos, cu pielea palidă, care a coborât din cer și apoi a urcat înapoi. Doctorul Sinfh a încercat să ia copilul cu el, însă localnicii s-au opus, spunând că nu vor să-i supere pe cei din cer.

Ufologul John Coleman susține că extratereștrii sunt niște clone ce nu se pot reproduce ca oamenii, unele organe dispărând în timp. Ei nu au esofag, gura lor putând dizolva lichidul, fiind de fapt un fel de stomac.

În satele răsfirate pe versanții munților există multe povești conform cărora ființe venite din spațiu au legături intime cu fetele din zonă, însă rareori ele rămân gravide și dau naștere la prunci. Un caz ciudat s-a întâmplat și în Italia. Medicii care au asistat la nașterea unui bebeluș au constatat că acesta avea o inimă artificială.

Nimeni nu a putut explica cum se poate naște un copil cu o inimă mecanică. Inima artificială era de mărimea unei mingi de ping pong și îndeplinește toate funcțiile unei inimi normale. Tehnologia actuală nu este, însă, atât de avansată, încât să poată realiza un mecanism asemănător.

Medicii și părinții au declarat că bebelușul este sănătos și se dezvoltă normal. Experimentele genetice făcute de extratereștrii nu sunt o noutate pentru oameni. Există mărturii și rapoarte despre inseminări artificiale, implanturi și răpiri. Un alt copil care a trăit sub supravegherea medicilor a fost Bir, o fetiță din Ungaria. Mama ei a povestit sub hipnoză că tatăl fetei este un extraterestru, care arăta ca un om pitic. Fetița reușește să se înțeleagă cu păsările și animalele, inteligența ei fiind cu mult peste medie.

Astfel de copii aproape că nu există oficial iar studierea lor se face în secret.

Sursa: realitatea.net

copil extraterestru

  1. Nea caisa, no name, care ai stiut sa faci doar copy-paste, Nepalul nu a fost, nu este si nu o sa fie niciodata „în inima munților Himalaya”. Muntii Himalaya se afla in nordul Nepalului, la granita cu China. Incercati voi sa-i prostiti pe romani, dar nu mai merge. Romanii au vizitat si Nepalul, ca sa nu mai zic ca, eu personal cunosc familii mixte romano-nepaleze.

    Raspunde
  2. Stirile si anunturile inventate, procesate si mai apoi publicate de catre „jurnalisti” fara cultura si fara un minim de bun sens, au avut an-totdeauna mare priza la poporul roman. A-si dori ca acesti autori sa amparta rusinea cu directorii cotidianelore care consimt si dau aprobarea acestor avalanse de dezinformatii publice, care ne dauneaza pe noi si copii nostri, RUSINE !!!!!

    Raspunde
    • Stiti foarte bine ca,an tara noastra totul e posibil,nimeni nu se gandeste la nimic doar daca cei care au de profitat de un lucru atunci ataca si comenteaza tot ce viseaza noaptea . Nu se gandesc la copii,nepotii nostri si chiar noi care suntem mai in varsta si cei anaintea noastra ca avem de suferi, pt ei este indiferent. Daca le iese castigul care al doresc nu ai mai inteeseaza ca omul de rand nu are poate un colt de paine pe masa.Eu una ma intreb, daca tot scriu si tot comenteaza numai lucruri tampite dece nu se intereseaza si de copiii care nu au cu ce se anbraca , nu au scoli si profesori pt invatat,dorm saracii pe unde apuca si pe langa mai sunt si parinti care ai abandoneaza sau ai trimite la cersit?Oere unde o sa ajungem cu atata discriminare? Statul si conducerea statului nu stiu sa actioneze la nimic dau legi cum vor depar nici nu le respecta dece?Eu as da lege ca toti care gresesc sa fie trasi la raspundere indiferent cine e persoana,si legi aspre nu asa treaca-mearga.Mai ales ca acum incidentele cu violul si spanzuratoarea sunt an floare dece? Astia care violeaza eu una i-as castra si detentie pe toata viata fara drept de judecata. Am vazut un reportaj cum ca un individ a violat 9 fetite si era judecat si lasat liber dar ce anseamna asta?nui bataie de joc? daca ar fi fost o fetita al unui parlamentar sau a unui om la putere oare lasa treaba neterminata, statea cu mainile an san stiind ca fata lui a fost violata si marcata pe toata viat

      Raspunde
    • Inaite de a critica un articol , reportaj,etc. Te rog încearcă sa folosești corect limba romană!!! Nu se scrie cu î din a la începutul sau sfârșitul unui cuvânt ci doar în interiorul lui!! Plus ca întodeauna este un singur cuvânt!!!!

      Raspunde
  3. Ajung să-mi traduc din română in română…. Trist …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.