MISTERUL dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor a fost DEZLEGAT

MISTERUL dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor a fost DEZLEGAT

Triunghiul Bermudelor, cunoscut şi sub numele de Zona Crepusculară, Depozitul celor Pierduţi sau Pragul Iadului, are cele trei vârfuri situate în Miami, Puerto Rico şi Insulele Bermudelor.

S-au făcut multe investigaţii de-a lungul timpului cu privire la dispartiţiile misterioase ce au avut loc în această zonă. Una dintre acestea a fost iniţiată de Tom Mangold, care s-a axat pe anchetarea a două cazuri din anii ’40 în care au dispărut două avioane comerciale din Marea Britanie şi care aveau la bord câte 51 de oameni.

În general, aceste evenimente au fost puse pe seama unor forţe necunoscute, chiar paranormale, de către cei pasionaţi de teoria conspiraţiei. Adevărul însă, conform investigaţiilor, este departe de e a fi unul SF. Aeronavele au întâmpinat nişte probleme tehnice, iar vremea nefavorabilă a contribuit şi ea la prăbuşirea acestora.

În acea perioadă, puţine avioane erau capabile să efectueze un zbor de o asemenea anvergură, iar cursa respectivă, Londra – Bermude, era considerată chiar cea mai lungă cursă aeriană fără escală a vremii, însumând 3.200 km.
De cele mai multe ori, în situaţia în care întâmpinau condiţii meteo nefavorabile, avioanele erau forţate să se abată de la cursă, iar combustibilul devenea insuficient. Astfel, neavând unde să aterizeze de urgenţă, ajungeau să se prăbuşească în ocean. Alte dispariţii de acest gen au fost datorate întârzierii echipelor de salvare, care uneori ajungeau şi după opt ore, când deja totul era scufundat.

Chiar dacă Tom Mangold a venit cu o explicaţie „pământeană” pentru aceste fenomene, nu putem ignora faptul că unele dintre dispariţiile de vapoare şi aeronave probabil nu-şi vor dezvălui misterul niciodată.

  1. Zici ca au terminat carburantul? Bravos.Si escadrila aia tot din cauza de carburant? Cine dracu v-a invatat sa scrieti prosti,luate de aiurea? Mai treci fa-to pe la scoala.Inca o data.Prima oara a fost fara rezultat.

    Raspunde
    • Do us a favour and kill yourself 29 iunie, 2015, 9:22 pm

      Cred ca tu mai trebuie sa treci pe la scoala. „sa scrieti PROSTI”? „fa-to”? Ahahaha. Pffff, daca nu s-a lipit deloc gramatica de tine, fa-ne o favoare si nu te mai lipi nici tu de pamanul asta care oricum e supraincarcat de specimene inferioare ca tine

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.