Miting în faţa Prefecturii în favoarea familiilor de români care au rămas fără copii în Norvegia

Miting în faţa Prefecturii în favoarea familiilor de români care au rămas fără copii în Norvegia

Asociația Christian Businessmen & Professionals of Romania – Arad organizează sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora11, un protest în fața Prefecturii pentru a-și manifesta susținerea față de familiile de români care au rămas fără copii în Norvegia.

„Sunt așteptați să participe la această mișcare de suflet cât mai mulți arădeni, pentru ca semnalul care va fi tras să fie unul puternic, menit să sensibilizeze autoritățile norvegiene să facă dreptate pentru familiile cărora le-au fost luați copiii. Este foarte important să continuăm, să fim auziți de autorități, Ambasada Norvegiei și toți ceilalți care pot să aibă un cuvânt de apărare în cazul familiilor Bodnariu, Nan și al tuturor familiilor de români care au fost abuzate de Barnevernet din Norvegia”, a declarat Samuel Caba, președinte al Asociației Christian Businessmen & Professionals of Romania Arad.

La protestul de sâmbătă vor cuvânta specialiști în drept și protecția copilului „care își vor exprima opiniile pe tema legislației norvegiene care face posibile asemenea abuzuri”. Organizatorii fac demersuri pentru a aduce și una dintre rudele unei familii care a suferit din cauza abuzului Barnevernet, care nu și-a văzut copiii de mai mulți ani.

„Vom cânta împreună cu MaNu Negrea, «Dumnezeu e tăria mea» și «Dumnezeu e mare», pentru că noi credem că Dumnezeu va lupta pentru familiile noastre. La încheierea mitingului vom semna un protest pe care îl vom transmite Ambasadei Norvegiei și autorităților române”, a mai declarat Samuel Caba.

  1. si impotriva impozitelor marite, cand organizati???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.