Mitingul de duminică, orchestrat de ruşi?

Mitingul de duminică, orchestrat de ruşi?

Gura lumii zice că arădenii au început să primească, sâmbătă, SMS-uri prin intermediul cărora Dimitrie Muscă, directorul Combinatului Agroindustrial Curtici, unul dintre organizatorii protestelor împotriva exploatării gazelor de şist, este „acuzat” că ar face jocurile ruşilor de la Gazprom. Noi n-am vrut iniţial să dăm crezare zvonurilor, dar un coleg s-a trezit cu următorul mesaj, venit de la un număr necunoscut şi scris într-o gramatică aproximativă: „Nu va lasati pacaliti de comunistu de Musca cu mitingu lui! E platit de rusi de la gazprom comunistu!”.
Cu alte cuvinte, gura lumii, aşa slobodă cum e ea, a spus adevărul şi de această dată! În ceea ce priveşte SMS-urile, desigur.

  1. Acest articol este o jugnire la adresa societatiii civile cit si la adresa inteligentei aradenilor. Dl Musca o fi el cum o fi dar cu va pot spune ca este un patriot care este alaturi de tarani romani. El prin capacitatile lui hraneste o parte de Romaniei, mii de familii l esunt recunoscatoare pentru ceea ce face , fiind in acelasi timp si un reper de urmat pentru toata agricultura romaneasca si nu numai . Din aceasta cauza consider ca aceste articole denigreaza persoana dl. Musca pe care personal il respect excusiv pentru calitatile manageriale si simtul patriotic pe care-l dorim multiplicat atoti cetatenii si mai ales primarii. El ca si alti zeci de mii de cetateni doresc sa traga un semnal de alarma referitor la adevaratele probleme ale Romaniei iar extragerea de gaze de sist este una dintre ele. Mentionam ca si firma ruseasca Gazprom are capacitatea de a extrage gaze de sist iar problema societatii civile este chiar acest fenomen. Deci ca atare toate aceste acuze nefondate trebuie tratate ca atare. Cei care intra-adevar au tradat tara sunt cei care au fost oameni politici la diferite nivele incepind cu 1989. Ei trebuie sa fie luati la raspundere de situatia din tara si nicidecum dl. Musca si cetatenii constienti ai acestei tari.

    Trebuie sa subliniem ca mesajele denigratoare si subversive se intensifica la adresa cetatenilor vigilenti ai Romaniei iar acest articol este un exemplu evident, ca atare rugam cititorii acestor rinduri sa reconsidere serios aceste acuze . Mai mult decit atit , ii asiguram ca doar alaturindu-se masei critice lucrurile se vor schimba in Romania. Pasivitatea si lasitatea sunt optiunile unui cetatean sinucigas. Cianura, gazele de sist sunt sinonume clasei politice din zilele noastre.

    Luati atitudine,

    G.U.

    fost functionar public, demosionar din cauza sistemului corupt

    Raspunde
    • Domnule „G.U.
      fost functionar public, demosionar din cauza sistemului corupt”, cum naiba ai supravietuit in sistem la cat de maciuca esti la limba romana.
      Despre persoana incriminata in SMS nu am comentarii negative.

      Raspunde
    • Din ce epoca vii nene de folosesti expresii de genul „la adresa cetatenilor vigilenti ai Romaniei”? Vorbesti exact ca in sedintele de partid ale defunctului PCR. Ce masa de manevra mai sunteti… 🙂 Nu-l cunosc pe acel domn Dimitrie Musca si nu pot comenta. In schimb eu nu exclud ideia ca cei de la Gazprom se implica in protestele anti gazele de sist din toata Romania, in special a concurentilor de la Shevron, dar cel care a compus SMS-ul este de tot rasul…

      Raspunde
      • Rusii au si ei concesiuni pentru extragerea gazelor de sist in Romania.
        Informatia conform careia protestatarii au fost platiti de rusi este o intoxicatie ordinara.

        Raspunde
  2. In afara de greselile gramaticale din articol n-am niciun repros.

    Raspunde
  3. Comanita Adrian 5 aprilie, 2014, 8:50 pm

    D-l Musca este un specialist, confirmat, public, de zeci de ani in care a inregistrat performante. Argumentele sale impotriva exploatarii irationale a gazelor de sist sunt foarte pertinente, imposibil de demontat . Par simple si de bun simt, ca orice lucru foarte bine facut , insa se sprijina pe practica indelugata , pe competenta si rigoarea specialistului , pe analiza economica temeinica. Este o demonstratie foarte „rotunda” .

    Raspunde
  4. nu stiu daca Gazprom are de-a face sau nu cu acest miting dar sunt de acord ca dl. Musca are un interes aparte in acest caz. El e singurul care are de pierdut daca va incepe explotarea de titei si gaze (nu de sist, ca asta cu gazele de sist e povestea inventata de el ca sa prosteasca lumea). pe unii vad ca reuseste cum e dl care a comentat mai devreme Dan Dacian. Pe cei care s-au prins de ceea ce urmareste el cu adevarat nu cred ca-i mai poate pacali. aradenii normali la cap nu se lasa manipulati!

    Raspunde
  5. Probabil ca toate filmele de pe youtube in care se prezinta efectele negative resimtite in America sunt regizate sau realizate de youtube ?!

    Dar oare Gazprom nu are interes prin NIS sa exploreze si sa exploateze gazele de sist din ROmania? Nu au cumparat si ei cateva bucati din tara asta? De ce ar finanta miting sau activitati ce isi propun interzicerea activitatilor legate de gazele de sist !?

    Gandim si noi un pic ?!

    Raspunde
  6. Bai scriptogari iresponsabili, voi va ganditi la efectul pe care dejectiile voastre scriptogaristice il are asupra tarii sau va pasa doar de salariu? Adica daca e o campanie de SMS-uri, e facuta de gura lumii cand mult mai probabil una din cele 15 firme si sleahta de lingai profitori ar fi direct interesati si ii vad si avand capacitatea sa faca asta. In ce priveste subiectul fracturarii, lumina nu a venit de la rasarit. La noi nu se publica adevarul despre fracking, pentru ca ziaristii nostri sunt prosti sau vanduti.

    Raspunde
    • Dragule, eu nu primesc niciun fel de salariu, de ani de zile, însâ fac cercetâri profesioniste din simplul motiv câ îmi pasâ de țara asta despre care eu îmi amintesc câ avea locuri frumoase fârâ țigânime, chinezârime, evreime și derbedeisme odinioarâ. Și nu lucrez nici în S.R.I. și nici în S.I.E. ca sâ îti pot spune cu certitudine dacâ ,a mințit sau nu a mințit Bâsescu despre frate.sâu și/sau, despre Gazprom și Iliescu. Cu toate astea îti spun cu mîna pe inimâ ce am descoperit eu în cercetârile mele independente: absolut toate revoltele cetâțenilor din Romînia au avut promotori ,ai stîngii, în spate, în timp ce organizatorul protestelor ,anti Gaze de Șist este un Dr.fizician P.S.D.ist și mincinos și pervers 100%, cu toate câ în locuri publice pretinde câ el și asociația pe care o conduce, au dat statul și Guvernul în judecatâ!!! Cu alte cuvinte, dacâ chiar ai chef ,sâ te pui bine cu S.R.I.ul lui Maior/nașul lui Ponta și cu P.S.D.ul, urmarește.l peGeorge Epurescu¡

      Raspunde
  7. E absurd ce se scrie in aceasta mizerie de articol deoarece s-a aratat deja ca si Gazprom are concesiuni in Vest tot pt gaze…este pur si simplu un atac la persoana.

    Raspunde
    • unde sunt acele concesiuni? Gazprom e o firma in care Soros si-a bagat coada din 2001, el care e impotriva gazelor de sist…. plus Soros deja face lobby pt gaze de sits in Polonia…. CIne e Soros? Omul care a sponsorizat aceste proteste anul trecut cu 3 milioane de euro

      Raspunde
  8. deschideti ochii si vedeti ce-l mana pe Musca in lupta si pe grasul ala de la Curtici care apare peste tot. unul vrea sa-si mentina monopolul asupra terenurilor agricole si unul vrea sa ajunga primar. de aici si protestele si povestea inventata cu gazele de sist. mai luminati-va mai oameni buni, nu puneti botul la toate prostiile

    Raspunde
  9. alin,musca are 500 de angajati,pamantul este al oamenilor,nu a lui.daca esti gica contra de ce nu bei apa din mures,si carne expirata din selgross?.

    Raspunde
  10. Pai oricum facem jocul rusilor, dar probabil ca nu iau in calcul ca vom face acelasi lucru atunci cand vine Gazprom :))

    Raspunde
  11. lucreaza dom’ Falca, lucreaza…cat l-o fi costat „articolul” asta? un pachet de kent?…

    Raspunde
  12. ce tare sa stam acasa si sa comentam aiurea ,nu cred ca omul asta mai are nevoie sa lupte pentru pamantul de care vorbiti,probabil ca daca ar vinde tot ce are aici si ar pleca in alta tara, el si inca vreo 2-3 generati ar trai nu modest ci in lux, asa ca , care ar fi interesul lui ?????

    Raspunde
  13. cand vine gazprom, le-o dam la mo3 si lor, si cu asta basta, altceva ?

    Raspunde
  14. stiti ca Musca isi duce angajatii cu forta la proteste ?? ca daca nu vin ii da afara? ce plm de democratie e asta? Aradul nu e feuda lui Musca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.