Momente NEPLĂCUTE pentru Delia Matache în timpul unui concert. A fost împuşcată cu un pistol cu bile!

Momente NEPLĂCUTE pentru Delia Matache în timpul unui concert. A fost împuşcată cu un pistol cu bile!

Incident mai puţin obişnuit, sâmbătă seară, la concertul pe care Delia Matache l-a susţinut la Zilele Oraşului Flămânzi. Artista, care a ținut capul de afiş al zilei, a intrat pe scenă în jurul orei 22:00 pentru un show care a durat mai puţin de o oră. La un moment dat, fosta componentă a trupei N&D a părăsit scena, plină de nervi, dând de înţeles că pe parcursul spectacolului a fost împuşcată de mai multe ori cu bile, lucru pe care l-au acuzat şi alţi spectatori din primele rânduri, care nu ştiau ce se întâmplă, scrie botoşăneanul.ro.

Cântăreaţa s-a dus la marginea scenei, s-a apropiat de public şi a cerut pistolul de la un tânăr aflat în public. A mai cântat câteva zeci de secunde, după care a coborât de pe scenă.

https://www.youtube.com/watch?v=gGiqvFM-PFw

„Funcţionează pe bile, da? Este foarte urât ce aţi făcut, să nu mai faceţi niciodată aşa ceva, chestia asta rămâne la mine”, a spus Delia Matache.

La finalul concertului artista a intrat într-un cort, unde a dat sute de autografe şi s-a pozat cu fanii, după care a plecat spre Botoșani unde avea să susțină un concert într-un club.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.