Monica Gabor, pe covorul roşu, alături de PARIS HILTON!

Monica Gabor, pe covorul roşu, alături de PARIS HILTON!

Monica Gabor a ajuns vedetă în China, țara natală a actualului său iubit, Mr. Pink. Fosta soţie a milionarului Irinel Columbeanu a reuşit să le ia fața starurilor de la Hollywood, fotografiile cu ea împânzind pur şi simplu Shanghai-ul.

Miercuri, românca a fost invitată să taie panglica la deschiderea oficială a restaurantului „Millions Of Milkshakes”, alături de vedete de talie mondială, cum ar fi Paris Hilton sau cântăreaţa americană Zendaya.

De altfel, Monica Gabor este imaginea restaurantului deschis în Shanghai.

Primul restaurant „Millions of Milkshake” a fost inaugurat cu câţiva ani în urmă în Beverly Hills şi de atunci  este frecventat de personalităţi din film sau sport. Patronul localului este Sheeraz Hasan, un fost paparazzo care a devenit milionar după ce a deschis posturile de televiziune Hollywood TV şi Tinesletown TV (cu vedete de la Bollywood).

Sheeraz Hasan este foarte bun prieten cu iubitul Monicăi Gagor, Mr. Pink, dar şi partener de afaceri cu acesta. În urmă cu un an, cei doi au semnat un contract prin care băuturile energizante produse de firma chinezului să fie comercializate în restaurantele din lanţul „Millions of Milkshakes”.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.