Moşul le-a adus EXACT ce au CERUT! Cum a fost posibil…

Moşul le-a adus EXACT ce au CERUT! Cum a fost posibil…

În spiritul Crăciunului, Organizaţia de Tineret a ALDE Arad (TLDE) a organizat o acţiune mai aparte la Centrul de plasament din Sebiş.

Astfel, cei zece copii de acolo, cu vârste de până la 10 ani, au avut parte de compania tinerilor din Arad aproape pe toată durata zilei, ocupându-se cu scrisul, desenatul şi coloratul, pe o temă la alegere, vizând ceea ce-şi doresc să le aducă Moş Crăciun. Şi, după multe ore de distracţie, Moşul a venit şi le-a adus exact ceea ce i-au cerut.

„Am făcut un efort considerabil mai mare decât dacă am fi fost la o casă de copii din Arad, dar am ales să mergem undeva unde Moşul ajunge mai greu şi mai rar. Nu am regretat, am avut ocazia să aducem câteva ore de bucurie acelor copii minunaţi care, din păcate, nu ştiu ce înseamnă să trăieşti într-o familie, ocrotit de părinţi. Ne-am dori ca statul român să facă mai multe pentru asemenea copii iar Parlamentul să dea legi care să le asigure o viaţă cât mai apropiată de normal, pentru că şi ei vor fi printre cei care vor asigura viitorul ţării”, a declarat cu această ocazie Ioana Ciupe, preşedintele TLDE Arad.

  1. cata fericire se vede pe chipurile piticotilor!!! va felicit dragi tineri!

    Raspunde
  2. o reusita!! felicitari ca i-ati facut fericiti pe acesti micuti!!!!

    Raspunde
  3. Oameni buni, nu mai implicati politicul in actiuni pentru copii sarmani aflati sub ocrotirea institutiilor publice. Daca vreti sa faceti un bine (un bine pur si fara alte intentii), de ce nu o faceti benevol, sub anonimat, fara a fi sub un nume de partid??? In rest, urlati ca institutiile publice nu trebuie sa aiba legatura cu politica, dar altfel va place sa va faceti campanie si imagine pe spatele lor, sau si mai rau, pe spatele acestor bieti sarmani. Binele se realizeaza altfel, nu sub culori politice!

    Raspunde
  4. As lauda aceasta initiativa daca nu as cunoaste acest mod de a face O campanie ieftina atat de CARACTERISTIC familiei de presedinti ciupe…. Foarte multa falsitate.

    Raspunde
  5. Incearca sa fi mai bun si mai putin ranchiunos , macar acum de sarbatori , daca totusi te roade atat de mult rautatea fa si tu o actiune de genul asta , sigur daca si poti .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.