Presa spaniolă: MOTIVUL HALUCINANT pentru care Prințul Nicolae ar fi fost ALUNGAT PE UȘA DIN DOS a Casei Regale din România

Presa spaniolă: MOTIVUL HALUCINANT pentru care Prințul Nicolae ar fi fost ALUNGAT PE UȘA DIN DOS a Casei Regale din România

În vreme ce presa din România s-a mulţumit cu comunicatul sec al Casei Regale şi cu răspunsurile evazive ale purtătorilor de cuvânt, pentru jurnaliştii din străinătate alungarea Prințului Nicolae pe ușa din dos a Casei Regale reprezintă, încă, un subiect fierbinte.

Casa Regală din România se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce ziarul spaniol „El Mundo” a publicat motivul posibil care ar fi stat la baza deciziei surprinzătoare luată de Regele Mihai cu privire la Prințul Nicolae.

Cunoscutul ziar spaniol susține ideea că prinţul Nicolae a fost detronat din cauza orientării sexuale pe care ar avea-o şi care nu este permisă de Casa Regală a României.

Sub titlul „Prinţul Nicolae de România, detronat pe principii morale”, ziariştii de la „El Mundo” punctează faptul că prinţul Nicolae a fost înlăturat din cauză că ar fi homosexual.

Zvonul a apărut pentru prima dată în revista americană „Instinct”, iar Casa Regală nici nu l-a confirmat, nici nu l-a infirmat.

„Ce e sigur este că lui Nicolae nu i se cunoaşte nicio logodnică. Şi, după cum se ştie, prima obligaţie a unui Prinţ moştenitor este să se căsătorească şi să aibă copii. În România, relaţiile dintre persoanele de acelaşi sex nu sunt acceptate”, mai scriu jurnaliștii spanioli.

Se spune că lui Nicolae îi plac foarte mult jocurile de noroc ilegale.

Nicholas Michael Medforth-Mills a intrat în gura presei internaţionale, după ce Regele Mihai a ului o lume întreagă prin decizia sa.

Foto: gaynewsmx.com

  1. Regele ala batran, a fost un tradator. De ce l-ar lasa pe asta mic in continuare? Mai ales daca e si partzar…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.