MOTIVUL pentru care o MATERNITATE cere BANI ÎN PLUS dacă părinții ÎȘI ȚIN NOU NĂSCUTUL ÎN BRAȚE

MOTIVUL pentru care o MATERNITATE cere BANI ÎN PLUS dacă părinții ÎȘI ȚIN NOU NĂSCUTUL ÎN BRAȚE

Conducerea unui spital este acuzată că ar fi umflat fără justificare factura pentru serviciile medicale oferite unui cuplu.

Scandalul de proporții s-a iscat după ce tinerii, proaspăt deveniți părinți, au postat pe o rețea de socializare o copie a facturii pe care apărea o taxă de aproximativ 40 de dolari pe care aceștia au plătit-o pentru că și-au ținut bebelușul în brațe, imediat după ce acesta a venit pe lume.

Reprezentanții spitalului spun că taxa pe care o cer mamelor care vor să-și țină copiii la piept după ce îi nasc nu este deloc lipsită de logică și asta pentru că asistentele sunt cele care consumă cea mai mare parte din bugetul spitalului, fiecare asistentă având o sarcină de lucru bine definită, astfel că pentru îngrijiri suplimentare, pacienții trebuie să plătească.

„Cele mai multe femei au diverse reacții după naștere. Fie le este greață, fie leșină, fie au alte simptome. Dacă vor să-și țină pruncul la piept, este nevoie de o asistentă care să aibă grijă de ele tot timpul cât îl îmbrățișează pe cel mic, pentru a se asigura că acesta nu pățește nimic”, au spus angajații spitalului.

Sursa: huffingtonpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.