MOTIVUL pentru care Papa Francisc NU S-A MAI UITAT LA TELEVIZOR de 25 de ani

MOTIVUL pentru care Papa Francisc NU S-A MAI UITAT LA TELEVIZOR de 25 de ani

Papa Francisc a mărturisit recent că nu s-a mai uitat la televizor din anul 1990, nu foloseşte Internetul şi citeşte un ziar pe zi timp de zece minute. Totuși, Suveranul Pontif este la zi cu rezultatele din fotbal. Și asta pentru că Garda Elveţiană îl ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în acest sport atât de drag lui.

„Nu m-am mai uitat la televizor din 1990”, a declarat Papa Francisc într-un interviu pentru cotidianul argentinian La Voz Del Pueblo. „Este o promisiune pe care i-am făcut-o Fecioarei din Carmel în noaptea de 15 iulie 1990”, a mărturisit el.

Întrebat dacă are un motiv anume pentru care nu urmăreşte emisiunile televizate, el a răspuns sec: „Mi-am spus că nu este pentru mine”.

Papa Francisc este cunoscut ca fiind un suporter al fotbalului, dar susţine că nu se uită la meciurile echipei favorite, San Lorenzo, ci se bazează pe Garda Elveţiană să îl țină la curent cu rezultatele.

Suveranul Pontif, în vârstă de 78 de ani, spune, de asemenea, că citeşte un singur ziar pe zi, La Repubblica. Printre lucrurile care îi lipsesc de când a fost ales papă se află mersul la pizzerie. Deşi i-a fost livrată pizza la Vatican, acesta susține că „nu este acelaşi lucru”. Ideea este să mergi acolo”, a explicat Papa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.