Municipalitatea caută ALTERNATIVE pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri. Despre ce este vorba

Municipalitatea caută ALTERNATIVE pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri. Despre ce este vorba

Primăria Municipiului Arad a anunțat, într-un comunicat de presă, că studiază posibilitatea amplasării Monumentului Marii Unirii în alte locații decât lacul de la Pădurice.

„Având în vedere situația creată prin întârzierea cu 7 ani a livrării la Arad a lucrării de artă Monumentul Marii Unirii și timpul scurt rămas până la aniversarea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 precum și argumentele exprimate de cetățeni și specialiști în defavoarea amplasamentului propus inițial de autorul lucrării pe lacul din Parcul Pădurice, municipalitatea analizează alte posibilități de amplasare a Monumentului Marii Uniri”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanților municipalității, „între variantele aflate în studiu se află achiziționarea de către Municipiul Arad a terenului fostei fabrici Tricoul Roșu pentru amenajarea unui nou parc central care să găzduiască Monumentul Marii Uniri și varianta de amplasare în Piața Catedralei, cu lucrări adecvate de reamenajare a acesteia. Soluția va fi stabilită prin votul Consiliului Local Municipal”.

  1. eu as propune ca votul sa fie al arhitectilor, membri OAR

    Raspunde
  2. Iar vreti sa ascultati de neprofesionisti ,Uniunea artistilor plastici,arhitectii,artistii ,iar sunt fumegati ,tratati ca nimeni i drum,nu a trecut chiar asa de mult de cand un cizmar si o analfabeta au luat decizii vitale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.