Arădenii, mai DATORI cu 20 de MILIOANE de EURO! Municipiul Arad a semnat un contract de împrumut cu BERD

Arădenii, mai DATORI cu 20 de MILIOANE de EURO! Municipiul Arad a semnat un contract de împrumut cu BERD

Municipiul Arad a încheiat, în cursul zilei de astăzi, un contract de credit cu BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare), care prevede garantarea unei finanţări în valoare de 20 000 000 de euro pentru proiectul de Regenerare Urbană.

Întâlnirea dintre Gheorghe Falcă, împreună cu reprezentanţi ai municipalităţii, şi directorul BERD pentru România, Matteo Patrone, avut loc la Primăria Municipiului Arad.

În prima parte a întâlnirii, edilul şef a făcut o scurtă prezentare a proiectului Regenerare Urbană, care are ca principal obiectiv creşterea confortului cetăţenilor din Arad. Proiectul prevede investiţii în canale pluviale, drumuri, parcări, zone verzi, locuri de joacă, trotuare şi mobilier urban. Falcă a menţionat şi faptul că proiectul de hotărâre privind împrumutul de la BERD a fost susţinut numai de către consilierii PNL, UDMR şi de consilierul independent Marin Lupaş, cei de la PSD nefiind de acord cu el.

20160720_110825

Apoi, a luat cuvântul Matteo Patrone, care a declarat că acest proiect este inovativ, iar finanţarea va fi folosită pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale arădenilor. Suntem mândri că suntem un partener vechi al Municipiului Arad”, a spus Patrone.

semnare berd

La finalul întâlnirii, a fost semnat contractul de împrumut pentru suma de 20 000 000 de euro.

  1. frumos asta ne mai lipsea! 🙁

    Raspunde
  2. Cinsimul definit de Falcă:
    eveniment de presă cu nuanță de succes împrumut Bancă.
    Succesul este mai degrabă al băncii pentru că ea a găsit fraierii la care să-și plaseze fondurile. Și nu e prima dată. Cu precedentele milioane s-au făcut vreo doyă-trei stații de tramvai și o încâlceală de linii la POdgoria. Pe banii arădenilor nicidecum pe ai lui Gogu nechibzuitul.. El doar se laudă că a făcut și stă fix cu ochii în camera de filmat.

    Raspunde
  3. Noi aradenii care comentam suntem ca prosti.Gogu stie ce trebuie facut in Arad asa ca mucles.Oare se da ceva comision pt. cei care contracteaza astfel de imprumuturi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.