A murit HUGH HEFNER! Ce a lăsat în urmă fondatorul Playboy

A murit HUGH HEFNER! Ce a lăsat în urmă fondatorul Playboy

Mogulul Playboy, Hugh Hefner, a murit la vârsta de 91 de ani din cauze naturale. Acesta a fost înconjurat de prieteni și familie până în ultimele clipe, la Conacul Playboy din Los Angeles.

Hefner s-a născut la Chicago în 1926 și a luptat în Al Doilea Război Mondial. A lucrat ca și copywriter pentru revista Esquire, iar apoi a lansat prima ediție a revistei Playboy, în 1953. El a pus bazele revistei în bucătăria din propria casă și a primit finanțare în valoare de 8 000 de dolari de la investitori. Revista s-a vândut în peste 50 000 de exemplare, moment în care a știut că va avea succes.

Hugh Hefner a fost un personaj controversat și contestat adesea pentru stilul său de viață. El era mereu înconjurat de femei tinere și foarte sexy, care purtau papion la gât și urechi de iepuraș, acest animal devenind și simbolul Playboy.

Mogulul și-a dezvoltat un întreg imperiu, care a pornit practic de la fotografii cu femei dezbrăcate. Există haine, parfumuri, accesorii, bijuterii și filme, toate semnate Playboy.

Hefner a susținut mereu ideea de libertate totală în ceea ce privește viața sexuală și a declarat în repetate rânduri că este încântat de faptul că a contribuit și el la revoluția sexuală, iar oamenii nu mai privesc sexul ca pe un tabu.

Fondatorul Playboy a fost însurat de trei ori și are patru copii adulți, care se ocupă acum de afacere. El a lăsat-o în urma sa pe Crystal, ultima sa soție și fost iepuraș Playboy.

Sursa: The Guardian

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.