Muzica bună se ascultă la Blaj

Muzica bună se ascultă la Blaj

Ediția din acest an a festivalului Blaj aLive se anunță una cu adevărat spectaculoasă: Manu Chao, Ouzo Bazooka, UNKLE Sounds, Șuie Paparude și Coma sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scenă în perioada 5-6 iunie.

Manu Chao, Acid Pauli, UNKLE Sounds, Subcarpați sau Guess Who sunt doar câteva dintre numele ce vor cânta pe scena festivalului Blaj aLive, ce va avea loc pe Câmpia Libertății din Blaj Aceasta este a doua ediție a evenimentului care, anul trecut, a adunat pe Câmpia Libertății din Blaj nu mai puțin de 11.000 de oameni, veniți să-i asculte pe cei 30 de artişti de top precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo. Anul acesta însă, în perioada 5-6 iunie, organizatorii promit o ediție de-a dreptul spectaculoasă, ce se va derula cinci scene: Freedom Stage și Electronica, fiind deja cunoscute de la prima ediție a festivalului, și trei scene noi: Jazz in The Park, Astronaut Kru și AudioFort.

Organizatorii evenimentului și-au pus în gând să mulțumească toate categoriile de public, existând în cadrul festivalului, pe lângă trupele de excepție ce vor urca pe scenă, și o mulțime de evenimente organizate de Cărturești, un parc de distracții, ateliere, jocuri și o zonă a corturilor creative. Cu alte cuvinte, fiecare participant la festival are absolut toate șansele de a găsi ceva pe placul său.

În ceea ce privește muzica, și acest aspect a „bifat” unele dintre cele mai interesante genuri muzicale, participanții la festival având ocazia de a asculta reggae, pop-rock, punk, ska, hip hop, dance sau foclor balcanic de la artiști ca Manu Chao (headlinerul festivalului), UNKLE Sounds, Ouzo Bazooka, Acid Pauli, Suie Paparude, Coma, Guess Who, Subcarpați și alții.

Attila Boros

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.