N-ai mai văzut aşa ceva: Moş Crăciun practicant de ARTE MARŢIALE, la Arad

N-ai mai văzut aşa ceva: Moş Crăciun practicant de ARTE MARŢIALE, la Arad

Mai mare mirarea pe copiii prezenţi la unul dintre antrenamentele de Aikido organizate de Asociația Kyojin din Arad. Moş Crăciun şi-a făcut apariţia printre cei mici şi i-a uimit cu o tehnică nouă!
Moșul este un foarte vechi practicant de Aikido și așa a ajuns la micuții samurai care practică Aikido la Atrium Mall Arad. Copiii i-au arătat Moșului tot ce au învățat pe parcursul întregului an iar Moșul nu s-a lăsat mai prejos și le-a arătat o tehnică nouă de Aikido. Impresionaţi, copiii au cântat şi au spus poezii iar la final au primit cadouri de la Moşul practicant de arte marţiale. Înainte să plece, Moșul a promis că îi va vizita și anul viitor, când speră să găsescă şi mai mulţi practicanţi de Aikido la antrenamentele Asociației Kyojin
„Așadar, așteptam mai mulți copii cu care să ne antrenăm și să îl impresionăm anul viitor pe Moș Crăciun”, a declarat vicepreșdintele Asociație Kyojin, Sensei Daniel Gheorghe.
De asemenea, Isabela Rabotka, președintele Asociației Kyojin a ținut să le mulțumească atât copiilor cât și Moșului pentru participare și să le ureze Crăciun Fericit!
copii Aikido

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.