Nemții de la Telekom scot la vânzare tot ce amintește de Cosmote și Romtelecom

Nemții de la Telekom scot la vânzare tot ce amintește de Cosmote și Romtelecom

Nemţii de la Deutsche TELEKOM scot la vânzare 351 de autovehicule scoase din uz şi 61 de utilaje. Anunţul este valabil până în data de 6 octombrie.

Autovehiculele, Dacia, Renault, Citroen, Volkwagen şi alte câteva mărci, sunt scoase la licitaţie în pachete de aproximativ 20 de unităţi şi sunt localizate în 30 de judeţe şi în Bucureşti.

Telekom România, format din foştii operatori Cosmote şi Rom­telecom, pregăteşte lansarea mai multor produse şi servicii şi pachete fix mobil sub brandul „T”, dintre care o parte până la finele acestui an.

Noile oferte Telekom fac parte din strategia grupului de a-şi schimba „substanţial” oferta odată cu adoptarea brandului german, a declarat într-un interviu Hans-Chris­tian Schwingen, director de brand în cadrul grupului german Deutsche Telekom.

TELEKOM „Veţi vedea mai multe lucruri întâmplându-se în următoarele două luni din punctul de vedere al rebrandingului, sunt sute de proiecte în desfăşurare legate de acest rebranding şi mă aştept ca o parte dintre ele să fie finalizate până la sfârşitul anului”, a spus Schwingen.
sursa:zf.ro
sursa foto: arstechnica.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.