Nici luna lui „Cuptor“ nu a trecut fără competiţii la secţia de înot masters a CSM Arad (GALERIE FOTO)

Nici luna lui „Cuptor“ nu a trecut fără competiţii la secţia de înot masters a CSM Arad (GALERIE FOTO)

Nouă înotători seniori au reprezentat Clubului Sportiv Municipal din Arad la Campionatele Mondiale de Nataţie Masters desfăşurate la Budapesta în perioada 9-20 august. Numai la înot, au participat aproape 7000 de concurenţi din 90 de ţări,reprezentând 2143 de cluburi de înot masters la categoriile de vârstă începând cu 25 de ani.

Competiţia s-a desfăşurat în două locaţii: complexul de bazine „Hajos Alfred” de pe insula Margareta şi „Duna Arena”, special construită pentru această competiţie având fiecare câte două piscine de mărimi olimpice şi piscine de încălzire.

Cu toate că nu au obţinut medalii (cea mai bună clasare a fost locul 10, ocupat de Norbert Lux la 50 m spate), echipa compusă din Botezatu Honoriu, Karpati Adalbert, Liptak Martin, Lux Norbert, Mladin Cristian, Nagy Csaba, Pintican Cristian, Schramco Dan, Stertl Cristian s-a prezentat onorabil, obţinând clasări între locurile 20 şi 30 cu toate că la unele probe au fost peste 100 de concurenţi/probă.

Toţi cei mai sus menţionaţi au participat la probele desfăşurate în piscinele olimpice (la probele de ştafetă având chiar două echipe înscrise) iar Martin Liptak şi Cristian Mladin au participat şi la proba de înot 3 km în ape libere, desfăşurată în lacul Balaton. A fost o experienţă unică pentru fiecare înotător iar povestea continuă,cu alte noi concursuri pregătitoare pentru Campionatele Europene de Înot Masters 2018 de la Kranj,Slovenia.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.