NIMENI nu a mai știut NIMIC de el din anul 1995! Toți credeau că A MURIT, însă ce s-a întâmplat cu el e ULUITOR

NIMENI nu a mai știut NIMIC de el din anul 1995! Toți credeau că A MURIT, însă ce s-a întâmplat cu el e ULUITOR

Acest bărbat a renunțat la tot și a dispărut în anul 1995, pe când avea doar 26 de ani. Părinții și prietenii nu au mai știut nimic de el timp de 20 de ani, până anul acesta când s-a întâmplat ceva total neașteptat.

Carlos Sanchez Ortiz De Salazar este un fost psihiatru din Sevilia, Spania, care suferea de o profundă depresie. Starea lui a ajuns atât de gravă încât s-a hotărât să părăsească civilizația și a dispărut fără urmă.

În vara anului 2015, doi bărbați care culegeau ciuperci au descoperit un cort într-o pădure din Toscana, în Italia. În acel cort trăia Carlos de 20 de ani.

El s-a prezentat, a spus cine este și le-a arătat pașaportul, cu mențiunea că, se va muta din acel loc pentru că a fost descoperit și nu vrea să fie găsit de nimeni.

Italienii care l-au găsit pe Carlos au anunțat autoritățile, iar vestea a ajuns și la familia sa, care s-a bucurat enorm că el este în viață. Părinții lui au zburat în Italia cu speranța să-și strângă fiul din nou în brațe, după ce din anul 2010 el a fost declarat mort și nu mai credeau că o sa mai audă nimic de el niciodată.

Carlos însă, a dispărut din nou, nelăsând nimic în urma lui. Rudele sale au fost îndurerate, dar măcar acum au siguranța că bărbatul trăiește.

2E4345FB00000578-3309746-Carlos_Sanchez_Ortiz_De_Salazar_abandoned_civilisation_in_1995-a-ccc2_1447063363794

 

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.