NOI ACUZAȚII la adresa Primăriei orașului Sebiș: „ABUZURILE au atins cota MAXIMĂ posibilă”

NOI ACUZAȚII la adresa Primăriei orașului Sebiș: „ABUZURILE au atins cota MAXIMĂ posibilă”

Consilierul județean al PSD Ioan Gligor susține că abuzurile din primăria Sebiș au atins cota maxim posibilă, după ce primarul declarat incompatibil de către Înalta Curte de Casație și Justiție, Gheorghe Feieș, a avut „tupeul” de a convoca astăzi o ședința extraordinară de Consiliu Local.

„Ceea ce se întîmplă la Sebiș ține deja de domeniul paroxismului și după cum sublinia ieri deputatul Dorel Căprar, PNL ar trebui să aibă decența de a respecta legislația în vigoare, ca să nu mai vorbesc despre cât de periculoasă este nesocotirea unei sentințe definitive a ÎCCJ. Prin atitudinea sa Feieș a depășit orice limită și ar face absolut orice pentru a se crampona de fotoliul de primar încă o zi sau o săptămână. Sebișenii sunt revoltați și reclamă în stânga și dreapta că acel politician liberal se află în acest moment în mod ilegal în fruntea primăriei. Mai mult decât atât, cunoscându-și bine propria situație are și insolența extremă de a convoca o ședință de Consiliu Local de parcă lucrurile ar fi în matca lor normală. Ori ele nu sunt deloc, mai ales că unii funcționari din primărie se fac complici la perpetuarea acestei stări abuzive și mă refer aici la secretara inistituției care trebuie de urgență să înainteze Prefecturii Județului referatul justificativ de încetare a mandatului lui Gheorghe Feieș. Prin tot ceea ce au întreprins la Sebiș, liberalii nu au făcut altceva decât să-și anuleze până și bruma de credibilitate pe care o mai aveau”, afirmă consilierul județean PSD Ioan Gligor.

 

 

  1. Asa a-ti facut voi PSD cu fostul primar de la Bocsig. Feies a invatat de la voi ce sa faca !

    Raspunde
  2. Gresit,dupa sentinta,primarul de la Bocsig a demisionat din functie.

    Raspunde
  3. DE CE EVIDENTIATI CE A FACUT PRIMARUL SEBISULUI FATA DE CE A FOST INAITE,VOI PSD-ISTI VORBITI CARE SUNTE MURDARI PINA IN GAIT,VOI ART TREBUI SA TACETI SI SA ASCUNDETI SA NU VA VADA LUMEA.SE VEDE CE A-TI FACUT DIN TARA DE CIND SUNTETI LA CONDUCERE.AR FI BINE SA VA TACA GURA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.