Noi cursuri de formare profesională organizate de Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad

Noi cursuri de formare profesională organizate de Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad, demarează începând cu data de 29 mai 2017, un nou curs de Inspector/Referent Resurse Umane. Acesta se va ține la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr.5.

„În urma absolvirii, cursanții vor obține următoarele competenţe: întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a angajaților; recrutarea personalului; întocmirea și gestionarea contractelor de muncă; întocmirea statului de plată; întocmirea şi depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de şomaj, asigurărilor de sănătate; operarea cu REVISAL; realizarea dosarului de pensionare”, declară  Gheorghe Seculici- Președinte CCIA Arad.

„Avem o varietate foarte mare de cursuri, astfel încât te poți dezvolta ca profesionist într-un anumit domeniu, în ceea ce privește recrutarea, candidații nu au nici un fel de cost în procesele derulate de noi, avem o abordare profesionistă, dar în același timp foarte umană”, declară prof. Carmen Crișan, manager CFP.

Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Arad mai organizează în perioada următoare și cursurile: Contabil şi Agent ImobiliarPentru înscrieri și informații aveți la dispoziție numărul de telefon: 0730188.299 și email carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.