NORI NEGRI la CJA: PSD vrea să SCHIMBE MAJORITATEA, cu ajutorul UDMR

NORI NEGRI la CJA: PSD vrea să SCHIMBE MAJORITATEA, cu ajutorul UDMR

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a afirmat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte reluarea negocierilor cu UDMR iar acestea ducă la schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean Arad.

Deputatul social-democrat a răspuns, astfel, unei întrebări venite din partea presei, privind o posibilă colaborare cu UDMR. Căprar nu a ascuns faptul că are un „of” împotriva UDMR, care deşi a primit multe din partea Guvernului Năstase, inclusiv amplasarea Statuii Libertăţii în Parcul Reconcilierii, a preferat ca la Arad să aibă un parteneriat cu PDL (acum, PNL).

Deputatul Dorel Căprar şi senatorul Mihai Fifor au declarat, în conferinţă, că obiectivele PSD sunt, oricum, câştigarea Primăriei Municipiului Arad şi a majorităţii în Consiliul Judeţean la următoarele alegeri locale.

Mihai Fifor, Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adrian Todor le-au mulţumit public arădenilor pentru votul lor, care a făcut posibilă câştigarea de către PSD a alegerilor inclusiv la Arad.

  1. dar are psd majoritate doar cu udmr in consiliul cja?…hmm interesant!!

    Raspunde
  2. nu numai cu UDMR. Mai e si PMP. Si la momentul votului lista tradarii va fi mai larga 😉

    Raspunde
  3. cand Falca nu il va mai pune pe Bognar vice ( il pune ca stie multe hotii pe care le-au facut in decursul anului) atunci ne vom recapata Aradul. Pana atunci trai pe vatrai la furaciune si golaniada.

    Raspunde
  4. cionca ar trebui sa plece pana nu il elibereaza altcineva din junctie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.