Nori negri la Spitalul Judeţean! Camarila se întoarce… ÎNTĂRITĂ!

Nori negri la Spitalul Judeţean! Camarila se întoarce… ÎNTĂRITĂ!

Veşti nu tocmai bune ne parvin dispre Spitalul Judeţean Arad, acolo unde deşi e deficit de infirmiere şi brancardieri (nu mai vorbim de medici şi astente!), angajările preconizate să se facă mai întâi vizează funcţiile de conducere. Iar cum conducerea la Arad e în mâinile PDL (PNL), normal că pe funcţiile respective vin persoane agreate de partidul unic. Unele revin, altele doar vin. Printre cele care revin se numără, dacă bine ne-au informat sursele noastre, Nicolina Popa şi Claudia Hotăran (ambele de la Căpâlnaş, unde au fost „cu detaşare”) şi Gabriela Negârlă. Printre cele care doar vin auzim că se regăseşte şi Gheorghe Stoian, actualul administrator public al Judeţului Arad, căruia îi expiră mandatul la Consiliul Judeţean.

În tot acest timp, rudele şi aparţinătorii mută bolnavii din paturi pe targă şi invers, pentru că nu sunt suficiente infirmiere şi nici brancardieri. În opinia PNL însă nu-i bai, şefi să fie destui!

  1. Domnule Cionca ieri ne-ati promis ca va intereseaza sanatatea aradeana,atunci cum puteti aduce inapoi managementul defectuos al spitalului ,schimbat de domnul Tolea?

    Raspunde
    • Pentru Anonim:ce a-ti vrea si sa promita si sa se tina de cuvant: A-ti vazut sau auzit vreo ca PDL-isti sa se tina de cuvant ,au vreo credibilitate? Toti o apa si un pamant=Mocirla,zoaie, apa se usuca si se alege praful.

      Raspunde
  2. Gheorghe Stoian what the fuck ?S-a dus pe plută tot!

    Raspunde
  3. Personal este destul, că se plimbă toată ziua prin Jackson.
    Acolo trebuiesc căutați, nu în spital.

    Raspunde
  4. La „reveniri” puteti sa il puneti si pe Sorinel „Puștiu” Baltean, care e ca si revenit! Ca doar e coleg si prieten cu Șăran, ăl mai tare din parcare!!!
    Bravos, musiu Cionca!

    Raspunde
  5. Baltean este omul lui IOTCU,iar NEGARLA GABRIELA fosta distrugatoare a firmei Coraura este sustinuta de Gianina Pistru+TIPEI !!!!!!!!!!!!!!!!Vechea formatie.!!!!!!!!!!!..

    Raspunde
  6. Din articol se intelege ca se creaza porturi noi, ceeea ce si tov. Orlando stie ca nu e asa. Daca e adevarata barfa, vin in locul altor oameni carora li se termina mandatul, dar cand iei bani de la ciuma rosie sa scrii mjizaerii la comanda in chip de barfa, ce mai conteaza? internetul suporta chiar mai mult decat hartia, asa-i sclavule?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.