Noua Dreaptă a primit aviz favorabil pentru mitingul din 6 octombrie după ce a ameninţat cu judecata comisia pentru avizarea adunărilor publice!

Noua Dreaptă a primit aviz favorabil pentru mitingul din 6 octombrie după ce a ameninţat cu judecata comisia pentru avizarea adunărilor publice!

Noua Dreaptă a primit aviz favorabil pentru mitingul din data de 6 octombrie după ce a ameninţat comisia pentru avizarea adunărilor publice că va fi acţionată în instanţă, în contencios administrativ.

Reprezentanţii partidului vor organiza o adunare publică dedicată „comemorării celor 40.000 de români asasinaţi în Transilvania la 1848 – 1849 de trupele maghiare comandate de cei 13 generali criminali”. Iniţial cererea reprezentanţilor asociaţiei Noua Dreaptă a fost refuzată în data de 19 septembrie 2014.

„Precizăm că avizul favorabil, pentru mitingul din 06 octombrie 2014, s-a obtinut doar atunci când s-a adus la cunoştinţa membrilor comisiei pentru avizarea adunărilor publice că va fi acţionată în instanţă, în contencios administrativ. Unii membrii ai comisiei au făcut presiuni asupra reprezentantului Noii Drepte prezent la comisie, în vederea modificării zilei mitingului, pentru a nu-i deranja pe cei care vin să-i comemoreze pe cei 13 generali (nişte criminali responsabili de moartea a 40.000 de români) care se vor afla la Biserica Catolică. Noua Dreaptă nu a cedat presiunilor şi nu va ceda niciodată atâta timp cât este vorba de interesul naţional”, a declarat Angel Popescu (foto), preşedintele fililalei arădene a asociaţiei Noua Dreaptă.

„De asemenea, Noua Dreaptă Filiala Arad respinge categoric iniţiativă legislativă lansată de UDMR, la Cluj, cu privire la autonomia ţinutului regional secuiesc (respectiv judeţele Harghita, Covasna şi întreg judeţul Mureş). Singura noutate adusă de acest proiect de lege este revendicarea în întregime a judeţului Mureş, ceea ce depăşeşte cu mult limitele aşa-zisului «Ţinut Secuiesc». Explicaţia este cât se poate de pragmatică: România are a treia rezervă de gaze din Uniunea Europeană (după Olanda şi Marea Britanie) şi peste 60% din totalul producţiei de gaze naturale din România este extrasă pe teritoriul judeţului Mureş! Noua Dreapta îi atrage atenţia lui Kelemen Hunor că, dacă la Arad pe 06 octombrie, va vorbi despre autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc îşi asumă un mare risc şi va suporta toate consecinţele ce decurg de la o astfel de instigare la separatism”, a mai precizat preşedintele Noii Drepte, Angel Popescu.

  1. Mocrea! Mocrea! Mocrea!!!!!

    Raspunde
  2. noua dreapta este asociatie si nu partid, va rog corectati

    Raspunde
  3. Raneti Tudor Andrei 22 septembrie, 2014, 8:40 pm

    Nu uitati sa faceti miting si impotriva regimului fascist ce „coabita” in Romania cu monarhia de Hohenzollern in 1907 cand au omorat 10000 de tarani, si ulterior 500000 de romani pentru ca acelasi regim fascisto-monarhist a bagat Romania in razboi. Nu uitati sa faceti miting impotriva Armatei Romane care venereaza generatul fascist Averescu care a trecut prin sabie si tun cei 10000 de tarani din 1907

    Raspunde
    • Raneti Tudor Andrei 22 septembrie, 2014, 8:42 pm

      Si nu uitati ca regimul fascist era PNL-ul lui Bratianu

      Raspunde
    • Mein Idioten Kamerad, in primul rind ca n-au fost 10000 de tarani, ci doar citeva sute. Apoi, daca Averescu nu punea tunul pe tarani eram azi fosta gubernie ruseasca. Pune mina pe cartea de istorie, informeaza-te cine au fost instigatorii si cine era gata sa ,,ajute”taranii romani sa scape de boieri. Apoi Mein Idioten Kamerad, Carol I de Hohenzollern a fost cel care a stat in fruntea trupelor sale la Poradim si Plevna in 1877, sau in 1913. Ferdinand I Intregitorul a fost cel care a luptat impotriva patriei lui pentru implinirea idealului national romanesc – Marea Unire. Carol II cu toate relele lui reale sau inventate a fost sprijinitorul culturii romanesti. Econiomia romaneasca in 1938 era a patra a Europei. Maresalul cu toate relele lui, a fost un patriot care a crezut sincer in ceea ce face.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.