Noua lege a VACCINĂRII este în curs de AVIZARE. Părinții vor fi OBLIGAȚI să își VACCINEZE COPII

Noua lege a VACCINĂRII este în curs de AVIZARE. Părinții vor fi OBLIGAȚI să își VACCINEZE COPII

Valentin Popescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a declarat că legea vaccinării se află în circuitul de avizări, iar în perioada următoare va fi supusă unei dezbateri publice.

„Se fac analize, în primul rând trebuie identificate acele cazuri, medicii le raportează, apoi se fac analize, se fac anchete epidemiologice și teste de laborator pentru a se vedea care este cauza reală a unei îmbolnăviri. Toate aceste proceduri durează și MS a vrut să fi sigur că are toate informațiile corecte atunci când anunță o astfel de situație foarte serioasă”, a explicat purtătorul de cuvânt pentru Realitatea.net.

Contractul pentru vaccinul hexavalent a fost semnat, urmând ca în perioada imediat următoare acesta să ajungă la Direcțiile de Sănătate Publică și la medicii de familie, iar dacă legea vaccinării va fi avizată, părinții vor fi obligați să își vaccieneze copii.

  1. Vaccinarea copilului meu trebuie sa fie decizia noastra a parintilor !!!! Nu a MS si nici intr-un caz a medicilor de familie care oricum daca copilul pateste ceva ei se disculpa si spun ca nu au nici o vina. Copiii nostri ii crestem noi PARINTII NU MINISTERUL SANATATII SI NICI MEDICII DE FAMILIE !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.