Nu este un TRUCAJ FOTO! Mașini CLONATE pe străzile din Arad. Care este EXPLICAȚIA!

Nu este un TRUCAJ FOTO! Mașini CLONATE pe străzile din Arad. Care este EXPLICAȚIA!

O fotografie în care apar trei mașini din Arad cu același număr de înmatriculare a devenit virală pe rețelele de socializare.

Este vorba despre trei maşini diferite: un Audi, un BMW şi un autoturism marca Opel, care circulau în urmă cu 2 ani pe străzile din municipiu având fix același număr de înmatriculare.

O situaţie similară s-a înregistrat în 2011, când un bărbat din Capitală a găsit la un service un autoturism Volvo C30 argintiu, aproape identic cu al său, care (culmea!!) avea acelaşi număr de înmatriculare. Bucureșteanul a sunat la 112 și a sesizat situația bizară, iar agenții, inițial, nu au ştiut cum să procedeze, pentru că maşina „clonă” nu figura ca fiind furată, singura neregulă vizibilă fiind acoperirea cu vopsea a seriei de caroserie din parbriz.

buc

Cum nu au găsit o explicație, polițiștii au alertat Interpolul. În acel moment, se credea că întâmplarea putea avea legătură cu un amplu dosar penal al procurorilor de la Tribunalul Bucureşti, care au trimis în judecată o reţea de 19 persoane care vindeau maşini furate sau „clonau” autoturisme, pentru a-şi înşela clienţii. Reţeaua se bucura de ajutor din partea angajaților Poliţiei, dar şi ai Registrului Auto Român.

Doi ani mai târziu, în 2013, un caz asemănător le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Drobeta Turnu Severin, unde un BMW şi un Opel Corsa având acelaşi număr de înmatriculare au circulat câţiva ani pe străzi. Iar anul trecut, în Hunedoara, poliţiştii s-au autosesizat după ce două autoturisme Mercedes, parcate unul lângă celălalt, aveau acelaşi număr.

hd

Sursa: cancan.ro

  1. La sfarsitul titlului nu mai bine puneai semnul intrebarii? Explicatia nu ne-ai oferit-o, deci…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.