NU poate justifica ZECI de MII de EURO! Un fost POLIȚIST de la PERMISE AUTO, CERCETAT de ANI

NU poate justifica ZECI de MII de EURO! Un fost POLIȚIST de la PERMISE AUTO, CERCETAT de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de peste 330.000 de lei, între averea dobândită și veniturile realizate de un fost agent șef de poliție în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a vehiculelor din Arad.

Fostul agent ef de poliție Florin Adrian D. a fost luat la întrebări de Agenția Națională de Integritate (ANI) după ce s-a constatat existența unei diferențe nejustificate, în valoare de peste 76.000 de euro, între averea dobândită și veniturile realizate de acesta, în perioada exercitării funcției publice.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 330.329,14 lei (aprox. 76.622,37 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către D. Florin Adrian, fost funcționar public cu statut special (agent șef de poliție) în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a vehiculelor al județului Arad, în perioada exercitării funcției publice”, se arată într-un comunicat de presă tranmis de ANI.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de Cercetare a Averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, pentru a începe acțiunea de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de fostul agent șef de poliție.

Acesta a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Florin Adrian D. a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.