NU SE MAI POATE CONTINUA cu Văcean! La Filarmonică e GREVĂ GENERALĂ!

NU SE MAI POATE CONTINUA cu Văcean! La Filarmonică e GREVĂ GENERALĂ!

Sindicaliştii din Filarmonica de Stat Arad au declanşat în această dimineaţă o grevă generală, sătui de – spun ei – abuzurile la care au fost supuşi din partea directorului instituţiei, Alin Văcean.

Deşi sindicaliştii au atras atenţia, de nenumărate ori, asupra condiţiilor improprii în care îşi desfăşoară activitatea, impuse de directorul Alin Văcean, nu au fost luaţi prea mult în seamă de Municipalitate, principala vinovată, în opinia generală, de situaţia în care a ajuns prestigioasa instituţie de cultură arădeană.

Principalele nemulţumiri ale sindicaliştilor se referă la contractul colectiv de muncă, neîncheiat de trei ani de zile, la condiţiile de muncă şi la atitudinea arogantă a directorului Alin Văcean în ceea ce-i priveşte.

Potrivit informaţiilor noastre, nemulţumirile angajaţilor Filarmonicii vor ajunge cât de curând pe masa consilierilor municipali.

  1. Tot citesc in presa despre aceasta problema !!!!!!!!!!!!!!! Deja eu sunt satul !!!!!! Ce sa ma spun despre cei in cauza, cred ca sunt deja candidati pentru spitalul de boli nervoase. Pai in palaria mea !!!!! Ajunge !!!!! In mileniu III mai sunt persoane in conducerea unor insitutii publice care au terminat cresa in comuna primitiva, avand in vedere caracterul reprobabil care il afiseaza fata de subalterni !!! Este timpul sa i se dezlipeasca scaunul de sub FUND !!!!!! SI cu diplomele care le are sa se angajeze la un privat sa-l vedem cina il angajeaza ! DEMISIA !!!! SAU CONCEDIEREA !!! GHITA AI RECEPTIONAT ? A INCEPUT ERA ROMANEI LUCRULUI BINE FACUT ! FANE UN BINE ATUNCI SI RENUNTA LA INDIVID !

    Raspunde
  2. Romania lucrului bine facut…..Facut pentru ei…cei din poza de grup din spatele neamtului inept…adica Blaga , Videanu , MRU , Falca si multi altii care ne-au muls pana acum

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.