„Numai peste cadavrul meu!” Cine a spus asta despre Gheorghe Falcă şi DE CE

„Numai peste cadavrul meu!” Cine a spus asta despre Gheorghe Falcă şi DE CE

Deşi s-a zvonit că la un moment dat Gheorghe Falcă şi alţi primari cu greutate ai PNL vor coti spre România 100, informaţiile care ne parvin de la vârful grupării lui Dan Cioloş arată cu totul şi cu totul altceva.

Potrivit unor surse, Dacian Cioloş ar fi ţinut personal să lămurească această problemă, cu referire directă la Gheorghe Falcă. „Numai peste cadavrul meu”, ar fi afirmat Cioloş, întrebat dacă formaţiunea sa ar fi dispusă să-i acorde sprijin lui Gheorghe Falcă la alegeri, fie ele europarlamentare, parlamentare sau locale.

Poziţia tranşantă a lui Dacian Cioloş vizavi de Gheorghe Falcă vine, spun sursele noastre, după experienţa neplăcută din campania electorală din 2016. Gheorghe Falcă a susţinut atunci că, în cazul în care premierul (la acea vreme) Dacian Cioloş intra mai rapid în campanie şi avea o poziţie clară alături de PNL, liberalii ar fi obţinut un rezultat mult mai bun. „Dacă, înainte cu două săptămâni, Cioloş îşi definea clar poziţia şi intra în campania electorală, PNL avea 38% şi PSD sub 38%”, declarase Gheorghe Falcă, dând vina pe Dacian Cioloş pentru eşecul din alegeri.

De remarcat, că Gheorghe Falcă a fost şeful de campanie al PNL la alegerile din 2016.

  1. incet incet nu-l mai vrea nimeni. numai prostii de aradeni nu se trezesc

    Raspunde
  2. …..un ziarist inspirat dupa alegeri .!! ..spunea …citez!: la gradul de prostie al aradenilor …riscam sa ramanem cu FALCA primar pe viata !!!!……sunt de acord .

    Nu intreaba nimeni !?……in emisiunile de auto lauda a d-lui primar!!!!……de ce lucrarile platite din bani publici …nu au nici o garantie!?……de ce vopseaua de pe carosabil ….nu rezista nici macar o luna !!!…la cat e de diluata?!….!….de ce bordurile si asfaltul e deja praf…..de ce plantam panselute iarna !!!!…..si gazonul in parc nu mai exista !!…..pot continua pana maine ……. foarte trist

    Raspunde
    • Culmea este ca in Arad,municipiu care este ca o chiftea intre doua felii de paine,adica intre Oradea care s-a dezvoltat enorm din toate p-ctele de vedere si Timisoara capitala europeana si mare centru universitar,noi aradenii nu gasim alternativa la functia de primar.De aceea Falca profita si este mereu reales.Veniti cu alternativa .Silviu Sentes s-a dat la fund,etc

      Raspunde
  3. Consider că Cioloș ar fi trebuit să ia afirmația lui Falcă drept un compliment.

    Raspunde
  4. DIN surse am auzit ca primarii ” BUCURESTIULUI” vor sa treaca la PNL ,ca sa invete administratie vezi : CLUJ, TIMISOARA ,ALBA IULIA, ORADEA, BRASOV, ARAD,ei ce ziceti de asta mascaricilor?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.