NUNTĂ CU NĂBĂDĂI/ Revoltată că I-AU ASCUNS ADEVĂRUL despre iubitul ei, o mireasă S-A CĂSĂTORIT cu unul dintre nuntași

NUNTĂ CU NĂBĂDĂI/ Revoltată că I-AU ASCUNS ADEVĂRUL despre iubitul ei, o mireasă S-A CĂSĂTORIT cu unul dintre nuntași

Petrecerea de nuntă a doi tineri s-a transformat într-o adevărată bătaie cu tacâmuri și farfurii, după ce mireasa a ales să se căsătorească nu cu cel cu care era planificată nunta, ci cu unul dintre nuntași.

Totul a început de la o criză de epilepsie pe care a avut-o cel care urma să devină soț, Jugal Kishore, în timpul ceremoniei. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit la pământ în timpul schimbului tradițional de ghirlande de flori („varmala”) la nunta organizată în orașul Rampur, din nordul Indiei. Boala mirelui a fost un șoc pentru viitoarea sa soție, Indira de 23 de ani, care s-a înfuriat îngrozitor că ea și familia sa nu au fost anunțate de faptul că tânărul suferea de epilepsie.

În loc să anuleze nunta, mireasa s-a decis să își înlocuiască mirele cu Harpal Singh, cumnatul surorii sale, prezent și el la ceremonie. După alegerea noului soț, nunta a continuat conform planului până când logodnicul tinerei și-a revenit și s-a întors de la spital.

Șocat să constate că aleasa sa sărbătorea alături de un alt mire, tânărul și familia sa au încercat să o convingă să se răzgândească, dar pentru că mireasa a rămas neclintită în decizia ei, disputa s-a transformat într-o adevărată bătaie cu farfurii și tacâmuri.

Ulterior, familia tânărului a depus și o plângere la poliție, dar la intervenția unei rude mai în vârstă a retras-o, așa încât tinerii înssurăței și-au văzut mai departe de petrecere.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.