NUNȚILE nu vor mai fi NICIODATĂ la fel! Care e NOUA MODĂ la MIRESE

NUNȚILE nu vor mai fi NICIODATĂ la fel! Care e NOUA MODĂ la MIRESE

Nunta este printre cele mai fericite și mai așteptate evenimente din viața unei femei. Obiceiurile tradiționale au fost cu timpul înlocuite cu unele moderne, iar în viitorul apropiat se preconizează că unul din cele mai importante „elemente” ale unei nunți se va schimba radical.

Totul a început de la redactorul de modă Rebecca Caratti, care a făcut furori când a apărut la propria nuntă îmbrăcată cu… pantaloni de mireasă! A vrut să iasă din tipare și a preferat o pereche de pantaloni albi, eleganți și dantelă în locul rochiei clasice de prințesă.

mireasa pantaloni

Drept urmare, tot mai multe tinere au ales să renunțe la rochia de mireasă în favoarea pantalonilor și a unei ținute mai comode. Lisa Cameron, proaspăt căsătorită, a avut la nuntă domnișoare de onoare îmbrăcate în pantaloni și un top elegant, deoarece, spune ea, a dorit ca prietenele ei să se simtă bine și să poată dansa până dimineața.

mireasă

Lisa a declarat că prin acest gest a vrut să demonstreze că femeile sunt la fel de independente și de puternice precum bărbații.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.