O adresă a ANAF face RAVAGII printre ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE! „Organul fiscal va proceda la aplicarea prevederilor legale”

O adresă a ANAF face RAVAGII printre ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE! „Organul fiscal va proceda la aplicarea prevederilor legale”

O adresă de la ANAF care a fost primită de un român aflat la muncă în Norvegia face ravagii pe reţelele de socializare, unde a devenit virală.

Potrivit adresei, datată anul aceasta, românul este invitat la ANAF în legătură cu veniturile obţinute în străinătate şi este ameninţat că, în caz contrar, „organul fiscal va proceda la aplicarea prevederilor legale”.

De remarcat, că nu este singurul caz în care cetăţeni români plecaţi la muncă în străinătate au primit astfel de notificări de la ANAF.

Adresa ANAF

Citeşte şi:

S-a CONFIRMAT! Românii din străinătate, TAXAŢI ÎN ŢARĂ prin noul Cod Fiscal!

  1. ..guvernul asta de paraziti trebuie schimbat de la 0. Altfel spus , mai bine platim o mana de ceceni ca sa-i omoare, sau ne rugam la Doamne Doamne sa vina cutremurul cel mare sa-i ingroape sub daramaturi.Dar pana atunci, animalului caruia i-a trecut prin cap asemenea ineptie trebuie taiat capul sau tras in teapa…..crapai-ar inima in el……!

    Raspunde
  2. Da asa e . Trebuie omorati toti. Sa vina ISIS sa puna o bomba in palatul parlamentului cand is toti inauntru. Sa ii omoare pe toti.

    Raspunde
  3. STANCIU BOGDAN DINU 12 mai, 2016, 1:43 pm

    De aceea plecam toti din tara.Pt domnii care voteaza legi in somn.SA LE FIE RUSINE CA DAU ASA LEGI

    Raspunde
  4. asa e, escrocii dracului

    Raspunde
  5. Romanii platesc impozi in tara unde lucreaza,nu se poate sa plateasca si aici,cei care sunt cu contract.Excluzand taxele si impozitele,altceva ce mai stiti sa faceti?!!!

    Raspunde
  6. Romanua are conventie de ne dubla impozitare cu f multe tari printre care si Norvegia… asa ca nu luati in considerare aberatiile fiscului dusperat sa adune bani prin orice mijloace.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.