O arădeancă, selecționată la Balcaniada ecvestră de dresaj

O arădeancă, selecționată la Balcaniada ecvestră de dresaj

Mai vechea noastră cunoștință, arădeanca Sara Gheorghe, elevă olimpică a Liceului de Artă „ Sabin Drăgoi” din Arad, a fost selecționată pentru a participa la Balcaniada ecvestră de dresaj, competiție internațională care se va desfășura anul acesta, în perioada 1 – 3 iulie, în Grecia.

Performanța este una meritorie, Sara Gheorghe fiind sportivă legitimată la clubul Hipic Romsilva, ea călcând pe urmele altor două arădence, Daria Paliciuc și Sandra Takacs, care au participat anii trecuți la aceeași competiție.

„Dacă toate formalitățile legate de întocmirea documentelor de la Federația Ecvestră Romînă vor fi finalizate la timp și vom fi sănătoși, adică și calul și eu, atunci sperăm să fim apți pentru această competiție pentru care m-am pregătit alături de antrenorii mei și sperăm să facem lucruri bune”,  a declarat sportiva.

Suntem convinși că arădeanca Sara Gheorghe, elevă în clasa a VII-a la Liceul de artă „Sabin Dragoi”, secția percuție, va face lucrurile așa cum ne-a obișnuit deja, adică bine, și de aceea îi urăm succes în reprezentarea cu cinste a Aradului și a țării la competitia ecvestră din Grecia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.