VIDEO/ O Chihuahua, PRIMĂRIȚĂ pentru o zi în San Francisco

VIDEO/ O Chihuahua, PRIMĂRIȚĂ pentru o zi în San Francisco

Primar în San Francisco a fost – pentru o zi un câine. În cadrul unei campanii, pentru a-și arăta susţinerea față de adăpostul local de animale, primarul orașului californian a decis să-și cedeze locul pentru o zi unui Chihuahua. Micuța Frida, însoțită de stăpânul său Dean Clark, a participat la o ceremonie în cadrul primăriei, ocazie cu care a purtat o rochie gri cu o fundă roșie și o pălărie mică, cu sclipici.

Frida „a câştigat” prima funcţie politică din viaţa sa, când stăpânul ei a licitat 5.000 de dolari pentru ca ea să beneficieze de acest privilegiu. Cățelușa și-a petrecut ziua în funcţia de primar făcând un tur al atracţiilor turistice din Bay Area şi a primit un document cu laude de la oficialii oraşului.

Documentul va fi afişat în primărie şi căţelul va primi un „cadou de pensionare” constând într-un pătuţ şi jucării.

„Aplaudăm capacitatea primarului Frida de a se ridica deasupra umilului său început, de la mamă singură într-un adăpost pentru animale la primar pentru o zi”, a spus Miriam Saez, director al departamentului pentru îngrijirea şi controlul animalelor.

Stăpânul cățelușei, Dean Clark este unul dintre șefii unei asociații de apărare a animalelor.

Nu este pentru prima dată când un patruped este „folosit” de oficialități. În Mexic, pisica Morris, a fost prezentată la alegerile municipale din Xalapa cu promisiunea că-i va scăpa pe locuitori de șobolani, o aluzie la corupția din oraș.

http://www.youtube.com/watch?v=mxDBSeQNAGg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.