O comună din Arad a rămas fără conducere executivă! PNL împiedică intrarea în normalitate a administraţiei locale

O comună din Arad a rămas fără conducere executivă! PNL împiedică intrarea în normalitate a administraţiei locale

Fără conducere executivă (primar şi viceprimar) şi cu un consiliu local la care nu se prezintă aleşii PNL – aşa se face administraţie într-o comună din Arad.

Haosul s-a instalat, atotstăpânitor, la Cărand, după ce primarul Pavel Cialma a pierdut definitiv şi irevocabil procesul cu Agenţia Naţională de Integritate iar viceprimarul Gligor Costuţ, căruia i-a încetat mandatul, nu a putut fi înlocuit de o altă persoană din cauza consilierilor PNL care au refuzat să participe la şedinţele Consiliului Local.

Cetăţenii comunei sunt scandalizaţi, mai ales că sunt puşi în situaţia de a nu putea beneficia de o banală adeverinţă pentru APIA de la Primărie. Practic, comuna nu mai are conducere executivă. Asta şi din cauza manevrelor politice ale PNL, care au împiedicat alegerea unui nou viceprimar.

Situaţia ar putea reveni la normalitate, după ce prefectul a constatat, în data de 12 aprilie 2016, încetarea de drept a mandatului primarului Pavel Cialma şi a consilierului local Gligor Costuţ (viceprimar).

Cu alte cuvinte, se aşteaptă întrunirea Consiliului Local al comunei, pentru desemnarea unui nou viceprimar şi instalarea unui climat de normalitate (măcar atât cât se poate!) în comună. Asta, bineînţeles, dacă consilierii liberali se vor prezenta la şedinţă…

 

  1. la ce mai trebuie? vin alegerile

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.