O cunoscută COMPANIE și-a deschis astăzi MAGAZIN în CENTRUL Aradului. REDUCERI la o gamă largă de PRODUSE

O cunoscută COMPANIE și-a deschis astăzi MAGAZIN în CENTRUL Aradului. REDUCERI la o gamă largă de PRODUSE

O companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe și-a deschis astăzi magazin în Arad.

Secom® își extinde rețeaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin în Arad. Noul spațiu comercial Secom® are o suprafață de 60 de metri pătrați, este situat în Piața Avram Iancu nr.15, în spatele teatrului din Arad și este deschis de luni pînă vineri, de la ora 8 la ora 20 și sâmbăta de la 9 la 14. În luna aprilie, cu ocazia lansării, arădenii pot beneficia de reduceri de 10% la suplimentele alimentare Secom® și 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals.

Consumatorii arădeni vor avea astfel acces la întreg portofoliul Secom® de 300 de suplimente alimentare cu ingrediente de înaltă calitate și 100 de produse cosmetice naturale și vor putea beneficia de consultanță personalizată. Specialiștii din magazinele Secom®  sunt farmaciști sau asistenți medicali de farmacie, dispunând de experiența și expertiza necesare pentru a oferi recomandări în alegerea și administrarea celor mai potrivite produse pentru sănătate și frumusețe de la Secom®.

Investiția în magazinul Secom® din Arad a fost de 40,000 de euro și face parte din strategia de extindere națională a companiei. Liderul de autoritate în soluții de medicină integrativă are planuri importante de dezvoltare în 2018, când își propune lansarea a patru noi magazine proprii.  În prezent, rețeaua de retail Secom® numără 13 magazine în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad. În plus, produsele Secom® sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro și în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

„Prin lansarea magazinului de la Arad dorim să ne consolidăm prezența în zona de vest a țării și să creștem interacțiunea consumatorilor din această regiune cu toate produsele noastre. În plus, prin consultanța personalizată pe care o oferim în magazinele proprii ne propunem să creăm o cultură privind administrarea suplimentelor alimentare. Sperăm că prin produsele noastre de calitate și prin inițiativele de informare și educare pe care le derulăm, precum Maratonul de Sănătate, vom reuși să determinăm cât mai mulți români să adopte un stil de viață sănătos și un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentată de suplimente alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Suplimentele alimentare Secom® disponibile în magazinul din Arad acoperă toate ariile terapeutice incluzând vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, și o gamă specială de produse pentru copii. Suplimentele Secom®  sunt naturale și originale, sunt realizate de producători internaționali renumiți, fiind administrate cu succes de zeci de ani la nivel mondial. Produsele Secom®  conțin materie primă de calitate superioară, au concentrații optime de ingrediente active, au forme de prezentare ușor de administrat, permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism și oferă biodisponibilitate optimă.

De asemenea, în cadrul magazinului Secom® din Arad consumatorii pot găsi și cosmeticele naturale Andalou Naturals, dedicate îngrijirii tenului, corpului și părului. Brandul este comercializat în România exclusiv de Secom și se diferențiază atât prin formulele cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante și fructe, cât și prin faptul că sunt nemodificate genetic (Non-GMO), sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly și provin din comerțul echitabil (Fair trade).

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, suplimente alimentare și cosmetice naturale.

Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar și prima gamă de suplimente special create pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.

În prezent portofoliul Secom® include 300 de suplimente alimentare și 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 13 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.