O delegaţie a CCIA Arad a efectuat o misiune economică în Italia

O delegaţie a CCIA Arad a efectuat o misiune economică în Italia

O delegaţie a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad condusă de directorul general Adrian Negrău a fost prezentă, în perioada 23-26 septembrie, la târgul internaţional de fructe şi legume Macfrut (Cesena, Italia).

Prezenţa în Italia a delegaţiei arădene a avut drept scop organizarea de întâlniri de afaceri între agenţii economici din România şi participanţi din 32 de ţări la Macfrut. Evenimentul a fost organizat prin reţeaua Enterprise Europe Network şi a reunit importanţi oameni de afaceri din regiunea de Vest a ţării, având domenii de activitate specifice târgului.

„Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad oferă mediului de afaceri platforma certificată pentru crearea de oportunităţi de business, atât în ţară, cât şi peste graniţe. Participarea la Macfrut a oferit şanse de a dezvolta noi parteneriate, dar şi de a analiza piaţa agroalimentară. Mulţumesc agenţilor economici care au dat dovadă de profesionalism promovând, în cadrul unui eveniment de calibru internaţional, atât activităţile specifice, cât şi România, ca piaţă de investiţie”, a declarat Adrian Negrău, directorul general al CCIA Arad.

În perioada următoare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad va intensifica organizarea de misiuni economice care vor viza şi alte sectoare de activitate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.