O imagine realizată de un tânăr arădean a ajuns SIMBOL pe FACEBOOK

O imagine realizată de un tânăr arădean a ajuns SIMBOL pe FACEBOOK

O imagine realizată de un tânăr din judeţul Arad a devenit rapid populară pe Facebook, pentru că ilustrează un moment inedit, dar care ar trebui să reprezinte o stare de normalitate în trafic.

Bogdan Curea, un tânăr din Pecica cunoscut pentru pasiunea sa pentru maşini, s-a întâlnit sâmbătă seara pe o stradă cu o maşină a Poliţiei Române, care patrula prin oraş.

Însoţit de un prieten, i-a venit ideea de a realiza o imagine care să ilustreze respectul dintre participanţii de trafic şi poliţişti, pentru că „adevăraţii pasionaţi de maşini îi respectă pe ceilalţi”, după cum a scris el alături de imagine.

Poza a fost postată a doua zi pe reţeaua de socializare şi a fost apreciată de aproape 300 de persoane. Unul dintre ei a lăsat şi un comentariu în care spunea că bănuieşte că imaginea va ajunge cunoscută pe Facebook.

Aşa s-a şi întâmplat, fiind rapid preluată de mai multe grupuri de pe Facebook, printre care şi de „Poliţiştii au umor” (care are peste 109 000 de like-uri), însoţită de hashtagul #respectîntrafic.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.