O primărie din Arad ACHITĂ în continuare telefonul fostului primar, condamnat pentru corupție

O primărie din Arad ACHITĂ în continuare telefonul fostului primar, condamnat pentru corupție

Deși din ianuarie nu mai este primar al comunei Covăsânț, lui Traian Balint continuă să-i fie plătit telefonul din bani publici.

Concret, Primăria Covăsânț continuă să achite contravaloarea convorbirilor lui Traian Balint, deși acestuia i-a încetat mandatul de primar înainte de termen, în 30 ianuarie 2017, prin ordin de prefect, ca urmare a unei condamnări penale pentru luare de mită.

Faptul că abonamentul pentru numărul de telefon pe care-l folosește Traian Balint este plătit în continuare de primărie a fost recunoscut de viceprimarul Marius Oneț, cel care îndeplinește, în prezent, atribuțiile de primar al comunei. Potrivit acestuia, numărul de telefon al fostului primar face parte dintr-un abonament comun, pe instituție, care se va încheia în 21 iulie. Renunțarea la oricare număr din cadrul abonamentului ar fi atras după sine plata a 250 de euro. „Pentru că domnul Balint dorea să-și păstreze numărul și pentru a evita plata celor 250 de euro s-a convenit, la expirarea mandatului domniei sale, ca abonamentul să fie plătit în continuare de primărie, urmând ca, la expirarea contractului, acesta să achite contravaloarea abonamentului”, a spus Marius Oneț.

De remarcat: Faptul că abonamentul fostului primar este plătit în continuare de administrația locală dă apă la moară zvonurilor potrivit cărora Traian Balint ar conduce în continuare Primăria Covăsânț, prin interpuși.

Loading...
 1. la cate foloase necuvenite isi trag primarii de pe bietii oameni asta e floare la ureche

  Raspunde
 2. repede s-a dus Pascalaul cu para pe la ziare. nici n-a inceput campania si se improasca cu noroi. oare ce mai urmeaza??

  Raspunde
  • Ala-i de la Ghioroc nu stiu ce fras ii trebe pe la Covasint. Probabil sa mai mascheze ceva „smenuri” de-a lu’ nasicu’ lui Dragan. Ceva metrii patrati de lindab care au ajuns prin alte locuri decat cele pentru care s-a platit.

   Raspunde
 3. Onet marioneta celor la care a lins atiatia ani ca sa aiba si el ceva de munca ca in rest de cand l-o „puiat” mamica lui nu stie ce inseamna piata muncii adica ce inseamna viata asta si lumea in care traim. El e paralel saracu’

  Raspunde
 4. Ce aveți ma cu Marius din cate știu eu e singurul care își da interesul sa facă ceva p5 aceasta comuna

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.