O profesoară din Scoția vrea să facă administrație în Arad

O profesoară din Scoția vrea să facă administrație în Arad

Competiția „3 pentru Arad” a depășit granițele țării. După depunerea proiectelor de către trei studenți italieni, a venit rândul unei profesoare din Scoția să intre în competiție.

Kathryin Ann Cloke dorește să participe la competiția „3 pentru Arad” cu proiectul „Un loc pentru toți”. Ea s-a implicat foarte mult de-a lungul anilor în proiecte pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din Arad.

„Proiectul meu se numește «Un loc pentru toți» și își propune extinderea unui proiect care deja exista, însă exista la o scară mică. Acest proiect oferă oamenilor de toate vârstele, care nu au un adăpost sau care trăiesc în condiții defavorizate, un loc unde primesc o masă caldă, consiliere în diferite domenii – de la consiliere psihologică la consiliere în domeniul sănătății sau al igienei. Va fi un loc unde să poată socializa și să se simtă ca acasă”, a spus Kathryn Ann Cloke.

Numărul cetățenilor care și-au depus proiecte în cadrul competiției „3 pentru Arad” a ajuns la 18. Trei dintre cei 18 participanți vor fi selectați și se vor regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.