Prostituată româncă, doctor în fizică nucleară, CONDAMNATĂ după ce a înșelat un canadian cu 230.000 de euro

Prostituată româncă, doctor în fizică nucleară, CONDAMNATĂ după ce a înșelat un canadian cu 230.000 de euro

O româncă în vârstă de 37 de ani, care lucra de ani de zile ca escortă în Austria, a fost condamnată, vineri, de un tribunal din Salzburg (Austria) la 2 ani de închisoare, după ce a înşelat un om de afaceri canadian cu suma de 230.000 de euro.

Femeia, care are un doctorat în fizică nucleară, rămăsese fără bani când l-a întâlnit pe omul de afaceri canadian, în vârstă de 57 de ani. Acesta a luat-o cu el, pentru o săptămână, în vacanţă în Caraibe. Acolo, femeia s-a plâns de problemele ei financiare şi l-a convins pe canadian să îi transfere pe loc 7.000 de euro în cont, iar ulterior alţi 5.000 de euro. Au urmat multiple alte transferuri bancare de până la 25.000 – 40.000 de euro.

Cu sumele împrumutate, femeia a cumpărat un salon de înfrumuseţare, care a dat faliment în 14 luni, şi o maşină Audi TT la mâna a doua.

Canadianul a susţinut în faţa instanţei că românca i-a promis că îi va returna toate împrumuturile. Iniţial, chiar au semnat un contract, a spus bărbatul, prin care ea îşi punea gaj apartamentul în valoare de jumătate de milion de euro, ulterior dovedindu-se că apartamentul respectiv nu îi aparţinea.

La rândul său, femeia a recunoscut în instanţă că l-a înşelat pe omul de afaceri canadian, dar l-a acuzat de comportament violent.

„A vrut să mă mut cu el în Canada şi să ne căsătorim, dar eu nu am acceptat”, a declarat ea în instanţă. „Am depus plângere împotriva lui pentru tentativă de omor, abuz sexual și violență”, a mai susținut românca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.