O româncă a obținut PREMIUL pentru cea mai bună actriță din Italia

O româncă a obținut PREMIUL pentru cea mai bună actriță din Italia

Premiul pentru cea mai bună actriță a Italiei în cadrul Pompeii Film Festival 2014 a fost obținut anul acesta de o româncă.

Frumoasa actriţă, Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, a primit trofeul pentru rolul interpretat în „La Farfalla Granata”, după ce în urmă cu câteva săptămâni, obținuse pentru rolul din „Rosso San Valentino” premiul pentru cea mai bună actriţa a Italiei, decernat de revista„Diva e Donna” în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia.

„Este copleşitor şi emoţionant. Este al doilea premiu primit în doar o lună de zile, iar acest lucru mă motivează, îmi demonstrează că sunt pe calea cea bună şi mă încurajează acum spre următorul pas din cariera mea: filmele americane. Din păcate nu am ajuns la Pompeii Film Festival întrucât evenimentul s-a suprapus cu probele pentru un nou film”, a declarat Alexandra Dinu.

În această vară, Alexandra Dinu a interpretat rolul principal într-o coproducţie italiano-americană.

„Am jucat pentru prima dată în engleză în thriller-ul „The Serpent’s Gift”, care s-a filmat în Sicilia în luna iulie. Filmul este în momentul de față în faza de post producţie şi va avea premiera mondială anul viitor. Cred că va ajunge şi în cinematografele din România”, a precizat Alexandra Dinu într-un interviu.

Foto: rbcasting.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.