PROTEST INEDIT/ O soprană din Timişoara s-a fotografiat NUD şi CU O MASCĂ DE GAZE pe față!

PROTEST INEDIT/ O soprană din Timişoara s-a fotografiat NUD şi CU O MASCĂ DE GAZE pe față!

Soprana Diana Pap, din Timişoara, a protestat NUD în faţa fabricii de anvelope Continental, considerată de timişoreni o sursă de poluare în oraş.

Artista s-a dezbrăcat lângă gardul fabricii Continental situată într-un cartier mărginaş din Timişoara, având o mască de gaze pe faţă şi ţinând în mână un trandafir roşu şi acoperindu-și sânii cu cealaltă mână.

Fotografia postată de artistă pe Facebook a fost denumită „Artă urbană” şi a primit o serie de comentarii.

Prin acest protest inedit, Diana Pap a dorit să tragă un semnal de alarmă privind poluarea din Timişoara generată de activitatea fabricii de anvelope.

La începutul acestui an, soprana din Timişoara a ales o altă modalitate inedită de protest faţă de mizeria de pe străzile timișorene. Ea şi-a dat jos pantalonii şi s-a aşezat pe un vas de WC aruncat în mijlocul unei străzi, iar apoi a postat fotografia pe Facebook.

„Ne-am obişnuit să avem gunoiul sub nas, deşi oraşul nostru se pregăteşte să devină Capitală culturală europeană”, îşi explica soprana gestul de atunci.

Diana Pap are 42 de ani, este născută la Timişoara şi a absolvit Facultatea de Muzică a Universităţii de Vest din municipiu. A fost solistă principală a Operei din Timişoara şi a celei din Bucureşti, colaborator al Filarmonicii „Banatul” din Timişoara şi profesor de canto la Universitatea Tibiscus din Timişoara. În prezent, Diana Pap este colaborator independent în mai multe proiecte artistice.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.