O trupă ROCK se DEZLĂNŢUIE într-o biserică din Arad! CÂND şi UNDE se va întâmpla

O trupă ROCK se DEZLĂNŢUIE într-o biserică din Arad! CÂND şi UNDE se va întâmpla

O trupă care cântă hard-rock sau progressive va concerta vineri, 21 aprilie, de la ora 19, într-o biserică din Arad.

Este vorba despre „Dincolo de ziduri” care va concerta la Arad cu prilejul lansării unui nou album, intitulat „Adevăratul eu”.

Formaţia a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Componenţa grupului este: Johnny Kui (voce și chitară electrică), Popa Mihai (chitară electrică), Daniel Kui (chitară bass) și Emi Kui (tobe).

„Dincolo de Ziduri” are la activ două albume: „Contraste” (2009) și „Adevăratul eu”, care va fi lansat cu ocazia concertului de la Arad.

„Conceptul «Adevăratul eu» a început să se concretizeze pe măsură ce activitatea componistică a trupei era în plină dezvoltare. Urmând firul narativ țesut de la o compoziție la alta, a fost foarte vizibilă direcția mesajului nostru din 2016. „Adevăratul eu» reprezintă un mare semn de întrebare, un protest, un strigăt de biruință, un val de încuajare și viață, un puternic imbold în a căuta una dintre tainele care stau la baza vieții noastre, și anume, cine sunt eu?”, explică Johnny Kui.

Ineditul eveniment va avea loc la Biserica Adoram.

Loading...
 1. adresa biserici,dati informatia completa

  Raspunde
 2. trist. foarte trist…

  Raspunde
 3. Nu am putea spune ca e o biserica. E prea mult. Nu orice casa de adunare/ club/ asociatie crestina are caracterul de biserica. Aceasta e mult mai profunda si are un caracter sacru. Asa ca, nicio grija..pot face cate concerte vor.

  Raspunde
  • Da’ daca venea Hrusca, Banica sau mai stiu eu care, era bine? Sau il preferi pe Salam? Voi astia tampiti cu preconceptii de cacat despre muzica rock!!! Ascultati si voi cateva piese inainte sa comentati. Macar trupele rock nu canta despre bani, valoare si tarfe. 🙂

   Raspunde
  • Se rezuma mult comentariile voastre la culura si civilizatia din care faceti parte. Ce vocabular aveti… cine sa inteleaga… cine pe cine critica sau vine in aparare ?! … tpti pusi pe cearta si nimeni nu explica clar si frumos … despre ce vorbim ? despre ce concert si ce biserica ? Pro sau contra lor – tot acelasi vocabular vulgar si agresiv … din care nu inteleg nimic … Macar una din parti pro sau contra sa se exprime clar – sa intelegem despre ce e vorba … hm ?

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.