Oameni cu suflet mare i-au venit în ajutor tânărului arădean care se luptă cu o boală nemiloasă (GALERIE FOTO)

Oameni cu suflet mare i-au venit în ajutor tânărului arădean care se luptă cu o boală nemiloasă (GALERIE FOTO)

Asociațiile Proactivi Pentru Viitor şi Activi şi mai Puternici Împreună au organizat un eveniment denumit PROACTIVI PENTRU ANDREI, care a avut loc pe platoul din spatele Palatului Cultural pe Malul Mureșului.

A fost un eveniment caritabil care a avut ca scop donarea unor sume de bani pentru Andrei Pusok. Acesta a fost diagnosticat cu o tomoare cerebrală rară, a trecut prin trei operaţii, iar acum are nevoie de un tratament la o clinică din Germania care costă aproximativ 45.000 de euro.

Cei care au vrut să îl ajute pe Andrei în lupta sa cu o boala au făcut donații cu această ocazie. De asemenea, pasionații de sport au participat la o cursă de 6 kilometri pe Malul Mureșului. Părinții care au donat și care au fost cu cei mici au primi și o mică surpriză din partea lui Andrei, baloane colorate

„Pe această cale am vrea să mulţumim tuturor celor care au participat şi persoanelor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment, Letra Set Arad care ne-au făcut bannerele, doamnei Daniela Alina Vuculescu care a oferit baloanele pentru cei mici şi nu în ultimul rând voluntarilor, cea mai mică susținătoare Popi Maria şi părinților ei, precum şi tuturor celorlalţi!”, spun organizatorii.

În cadrul evenimentului sportiv organizat de Asociația Sportivă Proactivi pentru Viitor Arad sub sloganul „Proactivi pentru Andrei” în urma donațiilor, s-a strâns suma de 1.188 de lei și 100 Euro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.