OBIECTE VECHI pe care și TU LE AI ÎN CASĂ, pot valora acum o AVERE! Despre ce este vorba

OBIECTE VECHI pe care și TU LE AI ÎN CASĂ, pot valora acum o AVERE! Despre ce este vorba

Obiecte de acum 15, 20, chiar 30 de ani, pe care majoritatea le consideră niște vechituri și sunt aruncate în pod unde stau sub straturi de praf, ar putea valora în 2016 o mică avere.

Copiii din generația anilor ’90 au fost cel puțin o dată la McDonald’s pentru un Happy Meal. Cine a păstrat acele jucării este un norocos deoarece foarte multe dintre ele se vând online cu sute de dolari. Colecțiile se vând cel mai bine, la fel și jucăriile cele mai rare.

De asemenea, telefoanele mobile „retro”, cum ar fi Motorola DynaTAC 8000X care a apărut în 1984, poate fi vândut cu până la 1000 de dolari, în funcție de condiția în care se află. Cei care încă dețin primele modele de telefoane Nokia ar putea și ei încasa o sumă frumușică pe ceva considerat de mulți depășit și fără valoare.

A-1984-Motorola-DynaTAC-8000X

Alte comori ascunse sunt discurile pe vinil, mai ales cele în ediție limitată sau ale unor trupe celebre precum The Beatles, consolele și jocurile din anii ’90 sau chiar ’80, cum sunt Pepsi Invaders sau Return of Superman. Valoarea simpaticei jucării Furby, adorată de copiii din toată lumea, a crescut cu 2000% în ultimii 20 de ani și este una din preferatele colecționarilor.

Furby

 

Sursa: mirror.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.