Obișnuiești și tu să ASCULȚI MUZICĂ în mijloacele de transport? CE A PĂȚIT un student, TE VA PUNE PE GÂNDURI!

Obișnuiești și tu să ASCULȚI MUZICĂ în mijloacele de transport? CE A PĂȚIT un student, TE VA PUNE PE GÂNDURI!

Dacă ești nevoit să te deplasezi, zilnic, pe distanțe mari, cu siguranță, ai apelat și tu – cel puțin o dată – la mijloacele de transport în comun, lucru care te-a pus în postura de a „purta” o carte după tine sau de a asculta muzică în căști, pentru a trece timpul mai repede până la destinație.

O practică des întâlnită, mai ales în rândul tinerilor, i-a adus numai probleme unui student din Australia, care acum este extrem de revoltat pe regia de transport din orașul în care studiază.

Tânărul s-a plâns, pe Facebook, că marți seară, după cursuri, a mers în staţia de unde ia de obicei autobuzul spre casă, însă, a avut parte de o surpriză neplăcută.

Băiatul a urcat, ca de obicei, în primul autobuz care a oprit în faţa lui, deoarece știa că toate mijloacele de transport care treceau pe acolo aveau capătul de linie în zona în care el locuiește. Ceea ce nu știa tânărul era faptul că Regia de transport în comun schimbase, cu o zi înainte, rutele. Astfel, că s-a urcat, s-a aşezat pe un scaun în autobuz, şi-a pus căştile în urechi ca să asculte muzică şi a adormit, lucru pe care îl făcuse adesea.

Din nefericire pentru el, s-a trezit trei ore mai târziu taman în capitala ţării, Canberra, unde a trebuit să aștepte nouă ore până la primul tren care pleca spre orașul lui.

Revoltat de cele întâmplate, tânărul a povestit întreaga pățanie pe pagina de Facebook a regiei de transport în comun din localitatea în care stă. Acesta s-a plâns oficialităților că nu fusese informat despre modificările făcute în orarul şi traseul autobuzelor.

Sursa: dailymail.co.uk

Foto: gettyimages.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.