Oferă RECOMPENSĂ după ce a anunțat că ȘI-A PIERDUT o parte a corpului ÎNTR-UN CLUB

Oferă RECOMPENSĂ după ce a anunțat că ȘI-A PIERDUT o parte a corpului ÎNTR-UN CLUB

Atunci când mergi într-un club și bei până nu mai știi de tine, ți se poate întâmpla să pierzi lucruri. O tânără din Marea Britanie, însă, a trecut printr-o întâmplare mai puțin obișnuită.

Fata de doar 20 de ani a mers împreună cu mai mulți colegi într-un club, pentru a sărbători sfârșitul primului an universitar.

A petrecut până în zori, iar dimineața a constatat cu groază că îi lipsește mâna protetică, un dispozitiv mecanic special creat pentru ea și care a costat-o 3000 de lire.

Amelia Welch s-a născut cu o malformație congenitală și din această cauză, de câțiva ani, poartă proteză.

„Mi-am pierdut o parte a corpului – mâna. Cred că am lăsat-o la toaletă şi pe moment nu mi-am dat seama de asta. Nu mă ajută, are scop estetice, dar nu ies din casă fără ea, pentru că îmi dă încredere în mine”, spune Amelia.

Tânăra este dispusă să plătească acum 100 de lire drept recompensă celui care îi va da proteza înapoi.

Student Amelia Welch's prosthetic hand. See SWNS story SWHAND; 20-year-old Amelia Welch lost her prosthetic hand on a night out in Devon. The student is now offering a £100 reward for its safe return. She took her prosthetic hand off in the bathroom and the next morning realised it was missing. She was partying with friends at Oceana in Plymouth after a university summer ball on Friday, June 3. "I don't know at what point I lost it, but I didn't have it the next day," Amelia said.

Sursa: metro.co.uk

  1. Need a hand ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.