Orașul nostru, promovat la Bruxelles, la „Open Doors Day”

Orașul nostru, promovat la Bruxelles, la „Open Doors Day”

Municipiul Arad a fost reprezentat, pentru al patrulea an consecutiv, la „Open Doors Day – Ziua porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”, evenimentul având loc în clădirea „Jacques Delors“ a Comitetului Regiunilor (CoR).

Cu această ocazie, la Bruxelles, în ziua de 6 mai, a fost prezentă o delegație a Centrului Municipal de Cultură.

La standul dedicat municipiului Arad, vizitatorii au primit materiale de promovare a orașului și produse tradiţionale din județ, diverse sortimente de țuică, vin roșu, cozonac, pogăcele, cârnați afumați.

De asemenea, au mai fost prezentate scurt metraje realizate la Arad, dar și un film de promovare a patrimoniului din centrul Aradului și a muzeelor și colecțiilor care pot fi vizitate în Arad.

Potrivit estimărilor organizatorilor, în timpul zilei de sâmbătă, la evenimentul de la Bruxelles, la care oraşele şi regiunile din Europa au avut şansa să se prezinte, au fost prezenți peste 1700 de vizitatori.

Din România au participat municipiul Arad, județul Harghita și orașe din regiunea Nord-Est.

Comitetul Regiunilor (CoR) a organizat ediția 2017 a manifestării „Open Day – Ziua porților deschise la instituțiile europene din Bruxelles” pentru participarea orașelor, provinciilor și regiunilor din Europa cu standuri de promovare și prezentare.

În acest an, nu a existat o temă unitară la nivel inter-instituțional, dar Comitetul Regiunilor a decis să lanseze, pentru regiunile și orașele care organizează standuri în incinta sa, tema „Mândru/ă de regiunea mea/orașul meu”.

  1. Ce sa viziteze in Arad,sa vada gunoaiele de pe strazi,strazi din pamant neasfaltate,betoane???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.